Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

677 commentaren van in totaal 677 beoordelingen
Service
Montana Bierhaalder (Enkhuizen)
16/11/2018
10

Ik ben altijd goed geholpen

Service
B Dijkman (Hoorn)
14/11/2018
8

Een mooi cijfer.

Service
Jan Duijn (Andijk)
14/11/2018
9

Ik was zo tevreden, dat ik maar gelijk een nieuwe CHR gekocht heb.

Service
dhr. H. van Bodegom (Wieringerwerf)
09/11/2018
9

Correcte behandeling en goed advies bij aanschaf auto.

Service
Mw. van Essen (Midwoud)
09/11/2018
10

Tot nu toe naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Dick
02/11/2018
8

Keurige ontvangst en nette behandeling, inclusief uitleg

Service
Rik van Es (Oostwoud)
02/11/2018
9

Omdat ik al jaren bij Toyota Botman kom en altijd fijn geholpen wordt.Ook wordt er goed met je meegedacht.

Service
Saskia Koekkoek (Hoorn)
02/11/2018
9

We zijn zeer tevreden over Botman Zwaag, heel vriendelijk personeel, dus top.

Service
T.j.Bandsma (Hoogkarspel )
02/11/2018
10

Uitstekende service en voorkomendheid van personeel. Zeer klantgericht.

Service
Anton Brens (Broek in Waterland)
29/10/2018
10

Service gerichtheid in combinatie met vriendelijke uitstraling en vakbekwaamheid.

Service
Clementine Kroezen (Medemblik)
29/10/2018
10

De auto werd keurig volgens afspraak opgehaald en weer terug gebracht. Tijdens de keuring op de hoogte gehouden van de gebreken en er werd een prijsinschatting gemaakt die perfect in orde was. Geen negatieve aspecten te benoemen over de gehele gang van zaken. Ben zeer tevreden.

Service
Dhr. J.R. Koelemaij (Purmerend)
29/10/2018
9

prettig en deskundig personeel

Service
Jan Ruitenberg (Venhuizen)
29/10/2018
10

De behandeling en afhandeling van zaken is prima in een keurig nette garage met vriendelijk personeel. ZIET ER TOP UIT.

Service
P. Holthuijsen (Bovenkarspel )
29/10/2018
10

De service bij Toyota *** is van het hoogste en vriendelijkste niveau!

Service
Judith de Paauw (Zwaag)
18/10/2018
8

Nogmaals vriendelijk hulpvaardig ontspannen sfeer.

Service
Piet Ootjers (Berkhout)
18/10/2018
9

Ik wordt snel vriendelijk en eerlijk benaderd en de rekening valt in de altijd voordeliger uit dan ik verwachtte.

Service
Dennis (Zwaag)
17/10/2018
10

Altijd vriendelijk en goed geholpen. Duidelijkheid bij de jaarlijkse bezoeken.

Service
Dhr. Lenssen (Hoorn)
17/10/2018
8

Toyota Botman is een degeklijke dealer die betrouwbare auto's verkoopt en ze ook in die conditie houdt. Ik waardeer het eerlijke verhaal dat zij mij vertellen bij zowel de servicebeurten van mijn auto als de aankoop van een nieuwe auto. De uitstraling van het bedrijf past het imago van het merk.

Verkoop
Jack J Stroomer (De Goorn)
17/10/2018
10

Een zelfstandig bedrijf met hart voor de zaak en een prettige sfeer bij de balie maar ook bij de leestafel als je binnen komt voel je een warme sfeer.

Service
Piet Baardse (Hoorn)
17/10/2018
9

Altijd goed geïnformeerd over de te verrichten werkzaamheden. Goede uitleg over hetgeen verricht is.

Service
R. N. Pino (Purmerend )
11/10/2018
9

Prima dealer.

Service
antoon van der jagt (heerhugowaard)
05/10/2018
8

heb nog weinig ervaring met dit bedrijf , maar heb tot nog toe niets te klagen

Service
B. Vroom
05/10/2018
8

vriendelijk, behulpzaam en geven goede uitleg

Service
Dhr.h.Balsing (Avenhorn)
05/10/2018
8

zoals eerder gezegd 9 of 10 is wel heel uitzonderlijk en niet reëel in mijn ogen

Service
mevr vd oever (scharwoude)
05/10/2018
10

aardege mensen staan je vriendelijk te woord

Service
Ton Leuver (Hoorn)
05/10/2018
8

Ik ben op zaterdag middag bij deze dealer aangekomen met een lekke band. Ben keurig te woord gestaan en geholpen terwijl het niet de reguliere dealer is.

Service
Dhr R.B (Bovenkarspel)
28/09/2018
8

De balie was na het openen niet bemand toen ik mijn auto kwam brengen volgens afspraak en heb daar staan wachten .En de wachtruimte vindt ik somber.

Service
Marcel (Hoorn)
27/09/2018
10

Bij Garage Botman klop het gewoon! Merk werkt natuurlijk mee, maar de passie om het goed te doen spat ervan af!

Service
P.H.Happe (Berkhout)
27/09/2018
10

ik ben bij de fa botman altijd goed behandeld wij komen er al 40 jaar ais klant.

Verkoop
Mevr. A. Klidas (Hoorn)
25/09/2018
8

Toyota botman heeft altijd een goede service, of je nu voor een onderhoudsbeurt komt of voor een nieuwe auto. Ik wilde graag een goede (lange) proefrit maken en daar is zonder enige problemen aan meegewerkt.

Service
Ben Schenk (Andijk)
20/09/2018
9

Uitstekende service. Er wordt naar snelle oplossingen gezocht en gevonden.Showroom ziet er prachtig uit.

Service
Bas Haakman (Wervershoof)
19/09/2018
8

Klant vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Jan Roos (Twisk)
19/09/2018
9

Een betrouwbaar en zeer vriendelijk automobiel bedrijf.

Service
Paul Vogelpoel (Hoorn)
17/09/2018
10

Vriendelijk en ter zake kundig, duidelijkheid in de kosten.

Service
Aad van Seters (Scharwoude)
13/09/2018
10

8

Service
Tanja (Enkhuizen)
13/09/2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk. Ze kennen de klanten.

Service
Wil Metting (Enkhuizen)
07/09/2018
10

Uitstekende garage met prima service en zeer klantvriendelijk

Service
Dave Imming (De Goorn)
05/09/2018
8

correcte behandeling en goede communicatie

Service
Klaas Kooiman (Enkhuizen)
05/09/2018
10

Klant vriendelijk Duidelijke info

Service
Arie Jong (Midwoud)
29/08/2018
9

afspraken worden nagekomen, monteurs gedragen zich correct eventuele werkzaamheden worden goed uitgelegd

Service
J. G. van der Glas (Midwoud)
22/08/2018
10

Goede service, prima onderhoud en fijne auto's.

Service
Ivo de Klerk (Hoorn)
21/08/2018
7

Een zeer fijne en goede garage. Alleen jammer dat een wasbeurt niet tot de service behoort en achteraf bijna 20 Euro hiervoor in rekening wordt gebracht. Ook het gratis vullen van vloeistoffen was men dit keer kennelijk vergeten...

Service
Rob van Gaveren (Oostzaan)
20/08/2018
10

Dit bedrijf is gewoon goed, de mensen zijn betrouwbaar zeker niet opdringerig, service is uitstekend en je wordt behandeld als een klant niet als een nummer (bij andere garage,s kan dit wel eens anders zijn)

Service
van Gelder en de Boer (Andijk)
17/08/2018
10

Goede service en altijd vriendelijk en prettig geholpen.

Service
Dolstra (Wognum)
15/08/2018
10

Vriendelijk duidelijk en klantgericht

Service
Frits Entius (Zwaag)
15/08/2018
8

Goed geholpen.

Service
m.f.a. laan (Hoorn)
15/08/2018
10

autobedrijf Botman beveel ik ieder aan van wegen de meer dan uitstekende service die ze verlenen. daarbij ook de zeer vakkundige onderhoudsbeurten en eventuele reparaties. Bij schade wordt je op alle fronten geholpen bij de afwikkeling daarvan met betrekking tot de verzekering. Ze zijn Goed en betrouwbaar en zeer vriendelijk.

Service
Aad Dingjan (Enkhuizen)
10/08/2018
9

Goede- en betrouwbare ervaringen

Service
Neuroki
08/08/2018
10

Fantastisch bedrijf. Met kennis over Toyota.

Verkoop
Albert Teuben (Andijk)
07/08/2018
9

Zeer goed geholpen helemaal in orde

Service
Jacques de Jong (Hoorn)
06/08/2018
9

Altijd helder en transparant in de kosten en uiterst klantvriendelijk. Service is ook top bij calamiteiten.

Service
Mevr. A.J.M. Mastenbroek-Koopman
02/08/2018
10

Vanaf de verkoper tot en met de werkplaats en receptie voel ik mij bij Botman op mijn gemak. Geen overbodige info. Gewoon prettig. Ik kom hier graag, ook de koffie is goed. Met name Esther (receptie), Robert (verkoop) en Remco (werkplaats) wil ik bij deze mijn complimenten geven voor de fijne samenwerking.

Service
H. Bouman
01/08/2018
10

Ik ben uiterst tevreden over de service en de correcte, zakelijke behandeling.

Service
Henk Benedick (Medemblik)
01/08/2018
9

Men doet zijn stinkende best om het ongerief van de opgeheven garage in Medemblik teniet te doen.Opvang is uitstekend, klantvriendelijke benadering. Alle lof.

Service
J.J.Bark (Medemblik)
01/08/2018
10

Zeer voorkomend en behulpzaam

Service
S. J. Oudt (Medemblik)
01/08/2018
10

Ik ben in zijn totaliteit zeer tevreden over het bedrijf.

Service
T. Rosenberg (Medemblik)
01/08/2018
9

mooi bedrijf met vriendelijk en bekwaam personeel

Service
Gerard de Boer (Obdam)
26/07/2018
7

door de schade wordt het bedrijf waarschijnlijk niet meer opgebouwd

Service
Klaas Spieker (Midwoud )
25/07/2018
8

Altijd netjes en vaak ook direct geholpen, wij zijn erg tevreden over deze garage in Zwaag

Service
Marion de Haan (Venhuizen)
25/07/2018
8

Betrouwbare en prettige dealer/garagewerkplaats. Vakkundige medewerkers, redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Service
N. Schiphorst (Hoorn)
25/07/2018
10

Al vele jaren een uitstekde dienstverlener met prettig klantgericht personeel. Hier kun je rustig rondkijken zonder direct een 'salestijger' achter je aan te krijgen. Prima sfeer!

Service
Peter A. Bruinsma (Medemblik)
25/07/2018
10

vertrouwd adres, goede service

Service
Stefan Bommer (De Rijp)
25/07/2018
9

Prima en snelle service. Goed inzicht in het te verwachten onderhoud. Geen onderhoud of vervangingen aan het voertuig die niet nodig zijn.

Service
E h cronie (Wervershooof )
24/07/2018
9

Net wat ik al zei verdienen ze het .vriendelijkheid de ontvangst en vooral de rust

Service
Dhr. Tabois (Hoorn)
23/07/2018
10

Altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Vriendelijke, nette en vooral vakkundige monteurs en medewerkers.

Service
Ava Libgott (Zwaag)
18/07/2018
10

Medewerkers altijd vriendelijk, altijd bereid tot uitleg.De zaak ziet er onberispelijk uit, wanneer je ook komt.Niet alleen de Toyota Yaris die ik heb is TOP, de dealer ook!

Service
dhr. F. Kotte (Westwoud)
18/07/2018
9

Zij denken mee in het goede onderhoud van mijn auto, zijn heel vriendelijk en nemen de tijd voor de uitleg en de toelichting. Kleine dingen kunnen altijd tussendoor en ze "kennen" mij.

Verkoop
H Stoker (Hoogwoud)
18/07/2018
8

Klantgericht/betrouwdaar

Verkoop
Irène Niemeijer (Hoorn)
18/07/2018
10

Zowel de verkopers, alsook de medewerkers in de werkplaats zijn hulpvaardig, deskundig en zeer vriendelijk

Verkoop
J.Buij (Medemblik)
17/07/2018
9

Een prettige garage waar je je gewoon klant voelt en bent.

Service
Mevr. M. Enuma (Enkhuizen)
16/07/2018
9

Goede service, men is klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden.Ook de wachtruimte is prima en er is genoeg keuze als je iets wilt drinken.

Service
Mevr.M van Meer
16/07/2018
8

Wij komen er al jaren vindt het een fijne garage. dus je bouwt iets op. Ik voel me er prettig bij ,en er is altijd overleg als er iets extra's bijkomt.

Service
Dhr, L Blok
11/07/2018
8

Komt goed over, goede uitleg wat betreft de gedane werkzaamheden.

Service
M. Menger (Drechterland)
11/07/2018
8

Prima service, betrouwbaar merk en prima, nuchtere uitstraling van showroom en werkplaats.

Service
Simon Knol (Blokker)
11/07/2018
9

Prima garage, service en vriendelijk staan voorop!!

Service
George Dikkescheij (Amsterdam)
09/07/2018
10

zeer klantvriendelijk, ook bij garantie geen gezeur gewoon repareren.

Service
henny
09/07/2018
8

goede service

Service
N.P.A. MEILINK (WERVERSHOOF.)
09/07/2018
9

prettige behandeling; prima garage; plezierige mensen in de omgang.

Service
Visser (Middenmeer)
09/07/2018
9

Fijne service

Service
Berthe van Engen (Wognum)
28/06/2018
10

Altijd vriendelijk en voorkomend. Geven goede informatie van de te verrichten diensten en voeren deze vlot en deskundig uit.

Service
J.
22/06/2018
8

Dit is een prima garage met vriendelijk en betrokken personeel!

Service
Mevr. de Graaff (Blokker)
22/06/2018
7

ik geef nooit hoge cijfers

Service
P van Akkeren (Hoorn)
22/06/2018
8

Vriendelijk personeel.

Verkoop
Carlo Cools (Bovenkarspel)
20/06/2018
10

Klantvriendelijk en een aangename en gezellige sfeer.Neemt de tijd voor zijn klanten.Altijd wel in voor een gezellig praatje.Als de nieuwe auto mij goed gaat bevallen kom ik zeker terug voor een nieuwe bij deze dealer.

Service
Goos. Klingers (Hoorn)
20/06/2018
8

Duidelijk uitleg vriendelijk personeel

Service
mw I. Gorres
20/06/2018
9

Prima service op alle gebied. Vriendelijke mensen bij zowel de balie als in de garage. Er kunnen goede afspraken worden gemaakt over brengen en halen van de auto. Indien nodig wordt contact opgenomen zodat er geen verrassingen zijn als je de auto weer komt ophalen.

Service
Peter
20/06/2018
7

Goede service, vind alleen de prijs aan de hoge kant

Service
AW den Hollander
13/06/2018
9

Erg vriendelijke medewerkers, gewoon heel goede service en altijd transparant over de kosten.

Service
Dhr W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
13/06/2018
9

Uitstekende en betrouwbare dealer. Is bijzonder service gericht en pleegt vooraf overleg of bepaalde niet verwachte service al of niet verleend moet worden. Kortom een dealer, waarin ik het volste vertrouwen heb.

Service
L. Alders (De Goorn)
13/06/2018
10

Altijd perfect

Service
tjeerd bos (blokker)
13/06/2018
9

goede garage,vriendelijk personeel

Verkoop
Peter Arts (Zwaag)
06/06/2018
10

Perfecte service en behandeling

Service
Thomas Lont (Andijk)
06/06/2018
10

Toyota is een zeer betrouwbaar merk met een uitstekende service.

Service
Lex Ruijter
01/06/2018
10

Deze Toyota dealer straalt in alles een professionele benadering. Het personeel presenteert zich vriendelijk, is verzorgd, is behulpzaam bij vragen, is transparant over mogelijkheden en prijzen bij reparaties of vervanging van onderdelen. De showroom is mooi en smaakvol ingericht. De occasions krijgen een buitengewone schoonmaakbeurt. Het weglaten van de kostenpost "rijklaar maken", ook al betaal ik waarschijnlijk hetzelfde, spreekt me wel aan.

Service
Van Keimpema (Blokker )
01/06/2018
9

Goede mensen.

Service
R.Ploeger (Hoorn)
30/05/2018
8

ben uitermate tevreden !!

Service
Jan van Oostveen (Hoorn)
29/05/2018
10

Goede en betrouwbare behandeling

Service
Peter Kraakman (Hoogkarspel)
29/05/2018
10

Je word altijd heel hartelijk ontvangen en ze staan voor wat ze leveren ....

Service
R. de Klerk
24/05/2018
9

Goede service, prettige bejegening

Service
C straathof (Edam)
23/05/2018
9

Goed gevoel bij jullie bedrijf en service

Verkoop
Frans Apeldoorn (Hoorn)
23/05/2018
9

Ik geef geen 10en

Service
TELLING (Hoorn)
23/05/2018
10

hele fijne mensen

Service
Rob Wisman (Medemblik)
16/05/2018
10

Betrouwbaar

Verkoop
Dave Imming (De Goorn)
15/05/2018
9

Bijzonder prettig geholpen. Fijne afhandeling van alles. Ben zeer tevreden.

Service
Ton Matthesius (Zwaag.)
14/05/2018
8

Mooi bedrijf, Goed personeel, Terzake deskundig en prettige wachtruimte met lekkere koffie.

Verkoop
HW van Setten (Wieringerwerf)
09/05/2018
9

Ik ging heen om de Toyota CH-R eens te bekijken, maar werd er zo prettig geholpen door ****en vond de auto tijdens de proefrit zo leuk dat ik ** de verkoop gunde en geen andere dealers meer heb bezocht!! Ook de aflevering was helemaal naar wens. Ben heel blij met mijn nieuwe toyoto. Hij rijdt GE-WEL-DIG!!!

Service
Martin Roelofsen (Zaandijk)
09/05/2018
9

Gewoon een goede en nette dealer+garage

Service
Prins (Hoorn)
09/05/2018
9

Goede en betrouwbare service

Service
J Zwamborn (Purmerend)
02/05/2018
8

omdat ik daar uitstekend ben voorgelicht over hoe en waarom bepaalde dingen gedaan moeten worden o. a het vervangen van de bougies.

Service
M Verheijdt (Julianadorp)
02/05/2018
8

Omdat de autobedrijf Botman Zwaag, doet wat zij zeggen en je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.Mocht er onverhoopt de auto iets meer werk nodig hebben dan voorzien word dit netjes en correct afgehandeld.Zij hebben mij meerdere malen goed geholpen.

Service
R imming (Hoorn)
26/04/2018
9

Wordt altijd zeer correct behandelt

Service
dhr sc.v.diepen
25/04/2018
8

het is een net bedrijf

Service
Gerda spil sierkstra (Hoogkarspel)
25/04/2018
10

Prima service en erg vriendelijk

Service
Jacques Molenaar (Hondsdraf 12 1689 NL Zwaag)
25/04/2018
10

Ik ben al jaren een tevreden klant

Service
Jan Grevenstuk (Hoorn)
25/04/2018
10

Korrekt en vriendelijk geholpen.

Service
Keeas en Joke Ruijter (Wijdenes)
25/04/2018
9

TOP! snelle, goede service. keurige afhandeling, klantvriendelijk!

Service
jej Uffelie (Hoorn)
20/04/2018
9

goede behandeling

Service
K. Bosma (Venhuizen)
20/04/2018
8

Dezelfde verkoper in de showroom zetten en niet steeds een ander.

Verkoop
Timmermans (Hoorn)
20/04/2018
7

Goede informatie en afhandeling. Inruil bij lease erg laag.

Service
Anke Mondeel
18/04/2018
9

Alle personen met wie ik bij Toyota Zwaag tot nu toe te maken heb gehad, zijn vriendelijk, behulpzaam, geduldig. De service is uitstekend en de auto bevalt prima.

Service
Berthe van Engen (Wognum)
18/04/2018
10

Afspraken worden altijd van te voren gemaakt en vervolgens ook correct nagekomen. Vriendelijke bejegening; met verstand van zaken.

Service
Dhr.Frits Meijer (Hoorn n-h)
18/04/2018
9

Het is een prima autobedrijf,alles word keurig uitgevoerd en netjes en schoon afgewerkt,en ook word er altijd overlegd als er iets vervangen of gerepareerd moet worden buiten de normale werkzaamheden.

Service
Dhr.W.Rieuwerts (Enkhuizen)
18/04/2018
8

uitstekende service , prijs/kwaliteit van het gebodene is goed , prima bedrijf en medewerkers

Service
H. Knoope (Alkmaar)
18/04/2018
10

Heel klantvriendelijk en meedenkend. Zowel afd verkoop als de werkplaats. Vrolijke mensen, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Service
Gerard Fit (Hoorn)
05/04/2018
9

Ik zou niet kunnen bedenken op welke punten dit bedrijf zich nog kan verbeteren. Prima gewoon

Service
Inge Schouten
05/04/2018
9

Vriendelijk, doen wat ze zeggen. Deskundig.

Service
M. Buter (Hoorn)
05/04/2018
10

Autobedrijf Botman heeft klantvriendelijkheid duidelijk als doel. Alle acties zijn duidelijk. Communicatie is helder en alle medewerkers staan je vriendelijk te woord. Daarnaast zorgt de kwaliteit van Toyota ervoor dat Autobedrijf Botman eerlijk zaken kan doen. Er hoeven geef fouten bij de klant verhaald te worden, wat bij de Europese merken zo gewoon is.

Service
H.J. Bakker
29/03/2018
9

service, klantvriendelijkheid en deskundigheid

Service
A. Pelt (Hoorn)
28/03/2018
9

Goede dealer met prettig personeel, die aanvoelen dat je nog een klant bent.

Service
Dhr. N. Rellum
28/03/2018
9

Over het algemeen heel tevreden. Een tien is wanneer alles perfect is.

Service
dhr. S. van Goor. (Hoorn.)
28/03/2018
9

Ze zijn zeer betrouwbaar in hun opgave wat er met de auto moet gebeuren. Ook voor de koppeling een opgave gehad.

Service
F. Boksma (Amsterdam)
28/03/2018
10

Zeer klantgericht, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Service
Dhr. M. Budel (Hoorn)
22/03/2018
8

Ik ben tevreden, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Service
Brens
21/03/2018
9

Service, meedenken, gastvrijheid

Service
Dhr. H Timmerman
21/03/2018
8

Was de eerste beurt voor de toyota Hilux en deze is naar behoren uitgevoerd. Vriendlijk personeel. Heb alleen van te voren geen prijsopgave gehad voor de onderhouds beurt.

Service
Lieke Bussemaker (Hoorn)
08/03/2018
9

betrouwbaar, goede werkplaats, vriendelijk!

Service
T.Selbach (Hoorn )
07/03/2018
8

Gewoon goede garage

Service
Ben steenweg (Schellinkhout )
28/02/2018
7

Prima garage met prima mensen, maar mijn hoofdprobleem (auto trekt nar rechts) lossen ze niet op.

Service
Fred Huissen (Alkmaar)
28/02/2018
9

Auto is gekocht bij Berendsen en de graaf in zwolle .Na slechte ervaringen in alkmaar naar Toyota botman .Dit is tot nu toe goed bevallen

Service
W. Hofman (Hoorn)
28/02/2018
10

Ik ben zeer tevrede over deze dealer

Service
Edwin Dekker (Bovenkarspel)
15/02/2018
9

Vriendelijk, open en duidelijk te woord gestaan.

Service
De Ridder (Hoorn)
08/02/2018
10

Goeie service!

Service
Dhr. K. Spieker (Midwoud)
24/01/2018
8

Tevreden over deze dealer, ????????

Service
Hein van Beusichem (Berkhout)
11/01/2018
8

De firma Botman geeft mij de indruk dat ze hun vak verstaan, zowel in woord als in daden. Altijd een goed antwoord, geen geleuter en de auto is ook altijd goed verzorgd.

Service
Jan Mantel (ANDIJK)
10/01/2018
9

Plezierig en correct contact met de garage. Ik vertrouw de mensen die er in welke hoedanigheid dan ook werkzaam zijn.

Service
Karla Wagner (Venhuizen )
10/01/2018
9

Omdat het altijd heel vriendelijk te woord wordt gestaan . Als wij vragen hebben .

Service
Anoniem
08/01/2018
8

Je wordt keurig geholpen.

Service
Anoniem
27/12/2017
10

Klantvriendelijk, hartelijke medewerkers, meedenkend in geval van reparaties, koop en afspraken plannen

Service
Anoniem
20/12/2017
9

Wat ik al eerder heb gezegd. Het zijn vakmensen.Niets is te gek.De mensen aan de balie zijn ook heel attent. Ze hebben een chef werkplaats met jarenlange ervaring. Niets dan lof. Prima garage. .

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Onderhoud is goed,alleen de auto wordt nooit uitgezogen en gewassen teruggegeven.

Service
Cobus Herders (Nibbixwoud)
20/12/2017
10

Ik ben naar tevredenheid geholpenZij doen gewoon wat er gezegd wordten vooral geen flauwekul verhalen worden aan je verteld

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Tevreden over de garage.service en werkplaats.

Service
Anoniem
08/12/2017
8

Wij hebben vertrouwen in deze dealer en daarom komen we helemaal naar Zwaag toe. Maar Toyota rijden wordt steeds duurder. Dat is wel een nadeel

Service
Anoniem
07/12/2017
8

Klantvriendelijk en goede communicatie. Jij Extra kosten wordt are altijd telefonisch contact opgenomen.

Service
Anneke den Breejen ( Hoogkarspel)
06/12/2017
9

Autobedrijf Botman in Zwaag is een heel klantvriendelijke dealer waar ik super tevreden over ben en die ik ook zeker iedereen aan kan bevelen

Service
louise schagen (hoorn)
06/12/2017
10

uitstekend bedrijf

Verkoop
Anoniem
04/12/2017
10

klantvriendelijk, voorkomend, verrassend, correct

Service
F.waalberg (Amsterdam)
30/11/2017
8

Goed in omgang met klanten.

Service
Aad van Seters (Scharwoude )
29/11/2017
9

Vakkundig, vriendelijk, fijne omgeving

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Omdat ik uitermate tevreden ben.

Verkoop
Theo Meijer (Blokker)
29/11/2017
9

Betrouwbaarheid kundigheid.

Service
Dhr. Houtman (Zwaag)
23/11/2017
10

Altijd een goede en correcte benadering. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Service
Jetty van Klaveren (Enkhuizen )
15/11/2017
10

Een prima bedrijf en deskundig en vriendelijk personeel. Werkzaamheden worden correct uitgevoerd.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Zéér klantgericht, prettig in de omgang, communicatief sterk, kwaliteit in onderhoud, prijsbewust, flexibel.

Service
Irène Niemeijer (Hoorn)
08/11/2017
9

Ik ben zeer tevreden, misschien is er toch nog iets te verbeteren( al zou ik op dit moment niet weten wat)

Service
Jan van Vliet (Enkhuizen)
08/11/2017
9

Enige negatieve punt is dat men de verkoper na de aankoop van de auto, nooit meer iets van zich heeft laten horen (of zien)

Service
Leo Boekweit (Westwoud)
08/11/2017
10

we zijn heel tevreden over de afhandeling

Service
c boer (blokker)
03/11/2017
8

ik ben nog niet zolang klant

Service
Dhr. J.C.G. Groot (Hoorn)
02/11/2017
9

Nette en vriendelijke behandeling, goede service.

Service
Monique Vloedgraven (Hoorn)
01/11/2017
9

Uitstekende service. Ook bij spoed kun je altijd bij ze terecht, zelfs op zaterdag.

Service
Anoniem
31/10/2017
8

Goede service, professie en klantvriendelijkheid!

Service
Anoniem
25/10/2017
8

Een receptie waar de klant vriendelijk en bekwaam wordt ontvangen en een product (auto) dat in kwalitatief opzicht volledig voldoet aan mijn verwachtingen.

Service
Joop van Gorkom (Hoorn NH)
25/10/2017
9

De aankoop van de Toyota IQ is door de verkoper in goede banen geleid, de onderhandelingen over de prijs, accessoires en documenten zijn goed verlopen en de reparatie van de middenarmsteun is goed afgehandeld.Ik heb de Toyota IQ pas een paar maanden, maar ik heb een goede indruk van Toyota Botman Zwaag.

Service
Marijke Bidesie (Zwaag)
25/10/2017
10

De mensen zijn vriendelijke behulpzaam en denken met je mee en wat ook fijn is ik kom er nu al een aantal jaren en ze hebben de zelfde mensen nog dat is ook erg prettig. Dat doet voor mij overkomen als een gezond en goed bedrijf

Service
Robert Schol (Berkhout)
25/10/2017
8

Kosten indicatie voor het standaard onderhoud niet van te voren gekregen.

Service
Berthe van Engen (Wognum)
23/10/2017
10

Altijd correct en helder in het maken van afspraken. Bij wijzigingen wordt er altijd met mij gebeld.Samen wordt overlegd wat wel of niet gaat gebeuren. Vriendelijke bejegening; altijd dezelfde vertrouwde gezichten. Goed werk en zeer aan te bevelen.

Service
Ruud Pino (Purmerend)
18/10/2017
10

Mooie ruime en lichte showroom met voorzieningen (koffie, thee, limonade, leestafel, gratis wifi) voor klanten die wachten op hun auto die in onderhoud is. Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
11/10/2017
10

Alleys prima

Service
heeremans
11/10/2017
10

prima bedrijf

Service
Piet Ootjers (Berkhout)
06/10/2017
8

Ik ben tevreden

Service
Anoniem
29/09/2017
10

omdat je er netjes en vriendelijk wordt behandeld volgens de afspraak

Service
R. Pereboom (Grootebroek)
29/09/2017
9

Je wordt welkom ontvangen, staan altijd voor je klaar, ook voor de kleine klusjes. De facturen worden duidelijk uitgelegd naar de klanten, grote reparaties worden gedaan alleen in overleg dus je staat nooit voor verrassingen.Het is een ontspannen sfeer en er is ruimte voor een praatje met de werknemers, houden zo!De koffie staat altijd klaar en je kunt vaak wachten tot je auto weer klaar is. Ik ben zeer tevreden klant en kom graag terug.

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
J. Takken (Blokker)
27/09/2017
8

netjes geholpen, goede service

Service
mevr t v d oever vink (scharwoude)
27/09/2017
9

goed personeel en lekkere kofffie

Service
toni kwakman (nibbixwoud)
26/09/2017
10

correct, vriendelijk, overleg vooraf over bijkomende kosten, gewoon goed

Service
Anoniem
15/09/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en afspraken die ik gemaakt heb met de dealer.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Klantvriendelijk personeel. Eerlijke voorlichting over uit te voeren reparaties. aangename omgeving om op oplevering te wachten. Redelijke prijsstelling.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Goede service. Correcte en vriendelijke benadering.

Verkoop
Gerard Fit (Hoorn)
06/09/2017
9

Eerlijke en duidelijke voorlichting. Goede zakelijke benadering en prima service

Service
Hans Louwrier (Opmeer)
06/09/2017
10

Klantgericht, duidelijk en prima service

Service
Hans de Groot (Hoorn)
04/09/2017
10

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijke medewerkers. Doen wat ze beloven.

Service
Anoniem
31/08/2017
10

Weer prima geholpen en goed advies gehad over de komende, hoge, kosten om deze te verdelen.

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Een 10 is perfect maar ik ben zeer tevreden.

Verkoop
Gijs (Hoogwoud)
16/08/2017
9

Zeer nette showroom.Rustige verkoper, geen opdringerige verkooppraktijken.Duidelijke uitleg + offerte.Goed en kort contact t/m aflevering, daarna nog netjes nagebeld over de eerste ervaringen.

Service
Henk de Jong (Hoorn)
16/08/2017
7

De Prius is in januari 2016 afgeleverd en een uitgebreide afleveringsbeurt. Nu bleek voor o.a de airconditioning extra onderhoud nodig.Na ca. 10.000 km?Verder bleek na de aflevering het voorraam lichte krassen te vertonen, waardoor het zicht in het donker met regen matig is. De vorige eigenaar had blijkbaar nogal onzorgvuldig met de ruitenwissers gewerkt. (?!)Hierop is geen garantie gegeven, omdat ze dit ook relatief duur moeten uit besteden.Ik behandel het voorraam zelf met Nano poetsmiddel waardoor het probleem redelijk verholpen wordt. Als dan de onderhoudsrekening ook nog duurder is dan verwacht, geeft dat niet het fijne gevoel

Service
Anoniem
15/08/2017
9

Betrouwbare dealer die no nonsens service levert. Bij voorgaande auto's wist ik op voorhand wat de beurten kosten. Nu heb ik die informatie niet. Puntje van verbetering...

Service
Dhr R Schaffers (Zwaag)
10/08/2017
10

Ze zijn netjes, vriendelijk en zeer professioneel en dat allemaal voor een goede prijs.

Service
Plas (Hoorn)
03/08/2017
9

Afspraak is afspraakNetjes klantvriendelijk

Verkoop
Piet Peerdeman (Bovenkarspel)
26/07/2017
10

Behandeling naar mij is netjes en vriendelijk. Ook de koffie is goed. Veel informatie had ik al van het internet gehaald.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

het is een prima garage met vriendelijk personeel wij hebben geen klachten tot nog toe

Service
Anoniem
24/07/2017
8

accuraate behandeling

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Deskundige, vriendelijke service

Verkoop
Fam. A. Witsenburg (Zwaag)
24/07/2017
10

Na vele merken auto's te hebben gereden nooit meer wat anders dan een Toyota van Botman. De medewerkers zijn net zo betrouwbaar als hun auto's.

Verkoop
Theo van Eijk (Nibbixwoud)
20/07/2017
10

Wederom hebben de medewerkers van Botman Zwaag mij bij de aankoop van mijn nieuwe Toyota uitstekend geholpen. Zowel bij de aankoop als bij de aflevering ben ik weer zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Chapeau!

Service
Anoniem
13/07/2017
8

Prima service en klantvriendelijkheid

Service
Simon Knol (Blokker)
13/07/2017
9

Prima service. Vriendelijk en behulpzaam en correct personeel.

Service
W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
13/07/2017
9

Groot vertrouwen in werkplaats en eerlijke klantvriendelijke klantbehandeling

Verkoop
Anoniem
05/07/2017
9

Goede impressie\

Service
J M Bot
05/07/2017
9

Goede afspraken en goed werk

Service
Mevr. A.J.M. Mastenbroek-Koopman (Edam)
03/07/2017
10

Weet niet of ik dit al eerder heb gemeld. Dit was mijn tweede nieuwe Toyota Yaris die ik bij Autobedrijf Botman Zwaag heb aangeschaft. Ontvangst,
advies, bezichtiging, service: alles verloopt gemoedelijk doch professioneel. Hoewel ik er enige kilometers voor moet omrijden ga ik al jaren getrouw terug!!

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Service gericht bedrijf . Klantvriendelijk personeel. Komen gemaaktye afspraken na. Alleen jammer dat niet alle onderdelen in voorraad zijn , zodat mijn auto voor een 2e keer terugmoest, wa

Service
EvanD (Schellinkhout)
30/06/2017
10

Top dealer, goede service

Service
EvanD (Schellinkhout)
30/06/2017
10

Top dealer, goede service

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

Wordt er altijd vakkundig geholpen.

Service
Mevr Jong de Vries (Purmerend )
23/06/2017
10

Zeer klant vriendelijke ontvangst niet opdringerig
Geen oeverloze discussie over inruil
Aflevering vlgs afspraak
Mijn complimenten

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Lijkt me een zeer mooi cijfer wat ze zeker verdienen.

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Wordt altijd netjes te woord gestaan en snel geholpen.
Kwaliteit van geleverd werk is prima.

Service
Jan van Oostveen (Hoorn)
20/06/2017
9

Ze leveren goed en betrouwbaar werk af

Verkoop
Jos Wever (Bovenkarspel)
20/06/2017
9

Service en vriendelijkheid en deskundigheid

Verkoop
Anoniem
09/06/2017
9

Op alle aspecten van de dealer waarmee ik tot nu toe te maken heb gehad (kennismaking, proefrit, aankoop/inruil, aflevering) scoort Botman meer dan goed en krijgt daarom een 9.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Correcte bejegening. Uitstekende service. Klaar terwijl je wacht. Top!

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en worden altijd goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Alles aan dit bedrijf klopt van verkoop tot garage tot receptie tot verkoop

Verkoop
Henk Gerber
07/06/2017
10

klantvriendelijkheid, service, klantgericht, mee denken met de klant.

Service
Thomas Lont (Andijk)
07/06/2017
10

Toyota Botman uit Zwaag doet er alles aan om de Toyotarijder het gevoel te geven een gerespecteerde klant te zijn. Ze nemen de tijd voor je, ze luisteren naar je en ze overleggen met je. Elke klant wordt persoonlijk begeleid en het maakt niet uit of je in een oude Toyota rijd of in een spiksplinternieuwe. De chefmonteur spreekt alles met je door en wijst je op eventuele toekomstige reparaties of als de ruitenwisserbladen vervangen moeten worden. Alles bij elkaar kan ik zeggen dat ik nog nooit zo'n goede behandeling in een toch wel zakelijk autobedrijf mocht ontvangen, Chapeau!

Verkoop
Jacques van Westen (Volendam)
01/06/2017
10

Een dealer waar je het gevoel krijgt om echt thuis te komen. Hier staat de klant echt op nummer 1.

Service
Anoniem
31/05/2017
7

Omdat zij erg klantvriendelijk zijn. Ze werken goed om jouw auto weer klaar te maken. Echter vind ik jammer dat aan onderhoud altijd een pakket aan vast zit. Daardoor je als klant het gevoel hebt dat je betaald voor dingen wat eigenlijk niet nodig zijn. Mijn oplossing zou zijn: betalen voor de uren plus wat er ook daadwerkelijk gebruikt is. Er was niks mis met mijn auto, maar toch 196 euro verder.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

goede service

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Mijn auto bevalt mij prima. Het personeel in Zwaag is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De service is uitstekend. Ik heb er tot nu toe geen spijt van dat ik een Toyota heb gekocht en tot nu toe ben ik ook heel blij met de dealer in Zwaag.

Service
J.Grevenstuk (Hoorn)
31/05/2017
10

Een prettige en persoonlijke bediening.

Service
Anoniem
26/05/2017
10

Klantvriendelijk zonder te overdrijven, duidelijk, kennis van zaken, goed gevoel.

Service
Dhr. J Bakker (Beets (NH))
24/05/2017
9

Ik ben ruim twintig jaar klant van deze garage en ben uiterst tevreden
over de behandeling van aankoop van een Toyota en zeer tevreden
over de onderhoudsbeurten bij dit bedrijf.

Verkoop
GPM Pennekamp (Grootebroek)
22/05/2017
9

We zijn zeer tevreden over Toyota in het algemeen, het is een solide sterke auto. De autodealers en daarbij de verkopers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. We voelde ons vrij in onze keus.

Service
w.m. Hansen (Enkhuizen)
19/05/2017
8

omdat er altijd een goede sfeer heerst en betrouwbaar

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Vriendelijke benadering. Als er extra reparaties nodig zijn wordt je keurig op de hoogte gesteld. Geen verassingen achteraf op de factuur.

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Vriendelijke behandeling de koffie staat klaar ,moet er iets aan de auto gebeuren dan komt de chef er over praten,de auto kreeg een 13jaren beurt, en de wissers moesten vervangen en ook de geurfilter ,en je word geroepen als hij klaar is,dan bekijk je samen wat er gedaan is en je krijgt een testrapport.

Service
J.Zwamborn. (Purmerend)
11/05/2017
8

Vriendelijk goede voorlichting en service.

Service
M. de Boer
10/05/2017
10

Goede service, betrouwbaar, klantvriendelijk.

Service
Prins (Hoorn)
10/05/2017
10

Goede service en betrouwbaar.

Service
Anoniem
01/05/2017
8

Deskundig en klantgericht

Service
Anoniem
01/05/2017
10

Goed overleg en service

Service
mevr. Femmy Soeters (Zwaag)
26/04/2017
10

Ik kom hier al 14 jaar. Wordt altijd keurig geholpen, ik krijg uitleg, wordt netjes gebeld als er iets vervangen moet worden. Afgelopen jaar drie keer pech gehad (accu, band, uitlaat) en kon meteen tussendoor geholpen worden. Ik vertrouw de medewerkers volkomen.

Service
Anoniem
18/04/2017
8

heb een jarenlange goede ervaring met dit bedrijf

Service
Anoniem
18/04/2017
9

Prettige dealer waarbij persoonlijk contact nog hoog in het vaandel staat.

Verkoop
F.A.van Drunick (Zwaag)
13/04/2017
9

prettige en correcte behandeling

Service
Aad van Seters (Scharwoude)
12/04/2017
10

Fijn bedrijf, kundig en klantvriendelijk! Je voelt je gezien

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Klantvriendelijk, accuraat, zorgvuldig in de communicatie

Service
Ava Libgott (Zwaag)
12/04/2017
10

Mijn Yaris is ook mijn eerste Toyota, ik ben helemaal tevreden over deze auto en de over de uitstekende service van Toyota Botman!

Service
NH Adviesgroep
12/04/2017
10

Prima service, goede uitleg altijd als er wat is. Fijne mensen. Betrouwbare partner voor onderhoud aan onze Toyota's.

Service
Anoniem
06/04/2017
9

Je voelt je welkom, men is vriendelijk, men heeft tijd voor je. Je wordt serieus genomen. Men is duidelijk, als klant weet je waar je aan toe bent.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Prima geholpen

Verkoop
Peter Arts
05/04/2017
9

Goede garage. Fijne verkoper. Hoeft wat mij betreft niets te veranderen. Deze kwaliteit handhaven.

Service
Anoniem
30/03/2017
8

Vriendelijke benadering ,komen vertrouwd over waardoor we hier een goed gevoel bij hebben voor het onderhoud.

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

Autobedrijf beoordeelt met een negen omdat ze een erg kantvriendelijke toenadering hebben naar de klant toe, alle vragen eerlijk beantwoorden en tot slot je een geweldige ervaring bezorgen bij het krijgen van je eerste auto!

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Deskundig personeel en goede uitleg over eventueel uit te voeren werkzaamheden

Service
Dhr R.G.Oppelaasr (Heemskerk)
23/03/2017
10

Ik ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en de service van autobedrijf Botman.

Service
M. Hogeboom-Assenberg (Hoorn)
23/03/2017
9

ik ben zeer tevreden over de behandeling

Verkoop
kim volger (oterleek)
20/03/2017
8

Vriendelijk, duidelijk, geen mooie praatjes maar de waarheid.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Goede service

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Er wordt goed werk geleverd, goede service.

Verkoop
mevr. N.Mokeeva (Hoorn)
16/03/2017
10

je wordt altijd geholpen wanneer je het nodig hebt .Heel vriendelijke mensen

Verkoop
Victor Roelofszen
16/03/2017
9

Ik geef een 9, omdat ik vriendelijk, met kennis, en enthousiast ben ontvangen. Tijdens het hele proces heb ik geen onduidelijkheid gehad. Ik wil graag de verkoper persoonlijk bedanken voor zijn tijd en inzet.

Verkoop
Ron Eijling (Hoorn)
09/03/2017
9

Vriendelijk, geduldig, kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
10

Vriendelijk en goede uitleg over de auto. Neemt echt de tijd.

Service
Familie Bussemaker (Hoorn)
08/03/2017
9

Vriendelijke mensen, goede service en betrouwbaar!

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Prima service

Service
Dhr. Schol J.W. (Berkhout)
01/03/2017
9

Na een lang Opel verleden, met een vervelende afloop. Nu al in mijn derde Toyta, had ik veel eerder moeten doen. Een goede en vriendelijke dealer, kunnen veel merken een voorbeeld aan nemen. Ook mijn schoondochter aan een occasion van Toyota geholpen.
Zeer tevreden.

Verkoop
K koning (Hoorn)
01/03/2017
10

Zeer fijn geholpen!

Verkoop
T Blankenzee-Baerts
24/02/2017
10

De werkplaats ongelooflijk netjes .
Geen vieze kleding .
De mensen zijn allemaal zo echt, heel vriendelijk.
Als je daar binnen loopt voel je je welkom .

Service
Dhr W.D.Collette (Grootebroek)
23/02/2017
10

Een mooi en perfect bedrijf, met goed vriendelijk personeel.

Verkoop
khelawan (Blokker )
22/02/2017
8

Zijn vakkundige mensen die daar werken

Verkoop
Bokhove
21/02/2017
9

Prima en deskundig geholpen en niet opdringerig.

Service
Anoniem
14/02/2017
9

Volledig aan de wensen voldaan , verder geen op of aanmerkingen

Service
Koos bakker (Hoorn)
14/02/2017
8

Prettig bedrijf en leuk en goed personeel

Service
H.W.P. van Beusichem (Berkhout)
07/02/2017
9

Ik word altijd snel en goed geholpen. Het bedrijf geeft me nog het gevoel dat ik klant ben.

Service
Peter Booij (Hoorn)
25/01/2017
8

Vriendelijk, betrouwbaar en goede kwaliteit

Service
Anoniem
20/01/2017
8

Gewoon goed

Service
Anoniem
09/01/2017
8

goed en vriendelijk

Service
Anneke den Breejen (Hoogkarspel)
28/12/2016
9

Omdat het een vriendelijk en klantgericht bdrijf is.
Die ik zeker bij anderen zou aanbevelen 🖒

Service
Dhr. B. Swinkels (Enkhuizen)
21/12/2016
10

Deze dealer ervaar ik als een klantgericht bedrijf dat meedenkt en servicegericht is.
Afspraken worden nagekomen en de communicatie is helder.
Mijn Toyota Aygo heb ik nu ruim 8 jaar nieuw gekocht en in het onderhoud bij dit bedrijf.
Het merk is net als de dealer zeer betrouwbaar.

Service
Anoniem
15/12/2016
8

Goede uitstraling. Vlotte afhandeling.

Service
Lex Koster (Spierdijk)
14/12/2016
9

Altijd vriendelijk en stipt in de uitvoering

Verkoop
Frank Sprenger (Hoorn)
09/12/2016
10

Vanaf het begin, was het contact, via de mail, uiterst vriendelijk en professioneel en eigenlijk via dit contact was het voor ons al 'klip en klaar', dat wij een Toyota wilde kopen en omdat wij nu met z'n tweeën zijn, ook het type: Een Toyota Aygo x-Sport uitvoering. Het gehele '(in)verkoop proces' verliep heel soepel en prettig. De verkoopadviseur nam gedurende dit hele proces ruim de tijd voor ons en ook de aflevering werd 'echt' een heuglijk feit, incl. bloemen en foto's. Onze complimenten. :-)

Verkoop
Jan van Oostveen (Hoorn Nh)
09/12/2016
9

Al jaren een klant en nooit een nare ervaring gehad. Alle vragen snel en correct beantwoord en opgelost.

Service
Jane de haan (Hoorn )
02/12/2016
9

Omdat de service goed en de mensen heel gastvrij zijn

Service
Anoniem
01/12/2016
9

Vriendelijk en deskundig. Altijd tijd voor tussendoortjes en een afspraak voor grotere dingen is zo gemaakt.

Service
C.M. Ligthert (Hoorn nh)
10/11/2016
9

goede service, prettige mensen.

Service
Hr. P.M.Ootjers (Berkhout)
26/10/2016
8

Omdat ze netjes te werk gaan en de kosten vallen me steeds weer mee

Service
Anoniem
20/10/2016
9

Je wordt als klant te woord gestaan, goed opgeleide medewerkers.

Service
Ava Libgott (Zwaag)
19/10/2016
10

Alles is in orde, de mensen zijn altijd vriendelijk en de zaak ziet er altijd TOP uit, schoon en netjes!

Service
Anoniem
14/10/2016
8

Vriendelijke mensen, ze proberen alles zo goed mogelijk te regelen, elektrische fiets beschikbaar, overleg als er dingen anders zijn en wat de kosten zijn, koffie/thee beschikbaar, regionale krant om te lezen. Niet moeilijk doen om afspraak te maken. Lamp vervangen onverwachts kan je op wachten.

Service
A.J.Ernst (Hoorn)
12/10/2016
9

Ik word altijd correct te woord gestaan en prima geholpen volgens afspraak.

Service
Geert Boogaard (Enkhuizen)
05/10/2016
8

Duidelijke info (vooroverleg) wat er moet gebeuren. Flexibel in het maken van afspraken. Juiste info wat er is uitgevoerd.

Service
Cor Bobeldijk (Hoorn)
03/10/2016
10

Het is een betrouwbare en hulpvaardige dealer.

Service
Rolf Wolting (Purmerend)
21/09/2016
10

Vriendelijke mensen. Vakkundig. Levenslange garantie op de accu's van mijn Prius (eerste eigenaar)
Behulpzaam. Nette inruilprijzen. Goede adviezen. Reparatie en onderhoud worden zorgvuldig en correct uitgevoerd.

Service
Frank p (Hoogkarspel)
31/08/2016
10

Deskundig personeel en juiste benadering naar klanten toe.

Service
Dhr. G.W. Metting (Enkhuizen)
17/08/2016
10

Prima service, klantvriendelijk en uitstekende verkoop

Service
Jan van Oostveen (Hoorn Nh)
10/08/2016
9

Al jaren een klant en nooit een nare ervaring gehad. Alle vragen snel en correct beantwoord en opgelost.

Service
Sjoerd van Goor. (Hoorn.)
10/08/2016
10

Ze zijn zeer betrouwbaar en heb geen enkele klacht. Nooit gehad.

Service
Anoniem
05/08/2016
9

Prima service. Steeds overleg en advies over uit te voeren werkzaamheden. Geen 'verrassingen ' op de rekening.

Service
Frank Sprenger (Hoorn)
05/08/2016
10

Vanaf het begin, was het contact, via de mail, uiterst vriendelijk en professioneel en eigenlijk via dit contact was het voor ons al 'klip en klaar', dat wij een Toyota wilde kopen en omdat wij nu met z'n tweeën zijn, ook het type: Een Toyota Aygo x-Sport uitvoering. Het gehele '(in)verkoop proces' verliep heel soepel en prettig. De verkoopadviseur nam gedurende dit hele proces ruim de tijd voor ons en ook de aflevering werd 'echt' een heuglijk feit, incl. bloemen en foto's. Onze complimenten. :-)

Service
Oud. N.A. (Venhuizen)
05/08/2016
9

correct geholpen door de chef monteur.
altijd een betrouwbaar gevoel.
helaas is dat wel eens anders geweest bij andere garages.

Service
Anoniem
27/07/2016
8

Vriendelijken bekwaam personeel, goede uitleg en communicatie.

Service
Dhr.Th.P.Sweep (Zwaag)
27/07/2016
9

De benadering van het personeel is zeer voorkomend en verdiend alle lof.

Service
Anoniem
25/07/2016
9

tevredenheid

Service
J Bakker (Beets 116A, 1475JH Beets)
25/07/2016
9

daar de onderhoudsbeurten zorgvuldig en correct worden uitgevoerd
heeft er toe geleid dat wij reeds 19 jaar nooit langs de weg stil zijn komen te staan en
dat is heel wat waard. groot compliment voor deze garage.

Service
Simon Knol (Blokker)
21/07/2016
9

Prima service. Vakkundig en vriendelijk personeel. Gastvrije mensen en ontvangst. Je voelt je thuis.

Service
J. Zwamborn (Purmerend)
20/07/2016
8

Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Anoniem
19/07/2016
9

Ik ben erg tevreden over de service en geleverde dienst inclusief het gebruik van een elektrische fiets.

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
10

Zeer goede en klantvriendelijke dealer met medewerkers die veel verstand van zaken hebben

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Persoonlijke benadering. Down to earth. Duidelijke en heldere communicatie.

Service
Dhr. R. Eijling (Hoorn nh)
13/07/2016
9

Altijd goed, altijd correct.

Service
Emmy Snip Groot. (Oosterblokker)
13/07/2016
8

Wij worden correct behandeld, niets is te veel en personeel zeer vriendelijk, wij zijn ook zeer tevreden.
Nog veel Succes!!

Service
Anoniem
08/07/2016
10

Zeer vakkundig en uitermate klantvriendelijk

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Alles is super geregeld.

Service
Anoniem
30/06/2016
9

Goede en snelle service, afspraken en beloften worden waargemaakt.

Service
Anoniem
29/06/2016
7

Nette garage, wel "aan de prijs"

Service
Anoniem
23/06/2016
9

Correct, vriendelijk, geduldig en houdt zich aan de afspraken.

Verkoop
Familie Reus (Lutjebroek)
22/06/2016
10

Wij gewoon heel erg tevreden met de service van deze zaak. Gewoon BLIJ mee.
Erge vriendelijke mensen

Verkoop
Anoniem
21/06/2016
8

Goede begeleiding en juiste informatie

Service
Anoniem
16/06/2016
9

Erg prettige, duidelijke service en alles volgens de afgesproken prijzen. Zo hoort het.

Service
M. Prins (Hoorn)
16/06/2016
9

Goede service, betrouwbaar, eerlijk, behulpzaam

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Men beantwoordt mijn vragen snel en adequaat. Nadat ik de auto uit de garage of showroom reed heb ik heb op de hoogte gehouden over het verbruik. Hij antwoordde vrij snel en enthousiast, Dat geeft een heel goed betrouwbaar gevoel!

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Kennis, betrouwbaar, komt afspraken na. Zaak ziet er zeer verzorgd uit

Service
Anoniem
15/06/2016
10

valt niet over te twisten

Service
Helma Knoope (Alkmaar)
15/06/2016
9

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg als er iets is met de auto. Altijd tussendoor terecht kunnen.

Service
Jansson (Hoorn)
15/06/2016
10

Na 4 jaar onderhoud en servicebeurten en mij als klant het zo gemakkelijk mogelijk maken ben ik buitengewoon tevreden .

Service
Anoniem
08/06/2016
10

correcte persoonlijke behandeling. factuur betaling flexibel, pin of mee. terugkoppeling info is goed

Verkoop
J.R. Bosma (Medemblik)
08/06/2016
9

Ik ben prima ontvangen en ze gaven me al de info die ik nodig had. Ook na de aanschaf heb ik via de mail nog vragen gesteld en deze zijn meteen beantwoord.

Service
Thomas Lont (Andijk)
08/06/2016
10

De service is zonder meer uitstekend en vriendelijk te noemen. De dealer is betrouwbaar en de afspraken zijn bindend. Je kan als klant overleggen en je krijgt een eerlijke en duidelijke specificatie over eventuele reparaties. Ik zou deze dealer en de mensen en de Toyota bij iedereen aanraden.

Service
Wim Snoey kiewit (Hoorn)
02/06/2016
9

prima service. Duidelijke communicatie.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

prettige mensen; zeer profesioneel, kundig en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden

Service
Ben steenweg (Schellinkhout)
01/06/2016
9

Goede service, goede garage, punctueel en vakmanschap, betrouwbaar

Verkoop
De heer Lokkers (Wognum)
01/06/2016
10

We zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Door de proefrit en het enthousiasme van de verkoper hebben we toch gekozen voor een hybride. Wat een fantastische auto! Wij zijn zeer blij met de keuze van Toyota en met de dealer.

Service
M.porras ocana (zwaag)
01/06/2016
9

uitstekend personeel

Service
Anoniem
26/05/2016
10

Vriendelijke medewerkers
Deskundig
Thuisgevoel

Service
Dhr. A. Helling (Zwaag)
26/05/2016
10

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar, klantgericht ... daar houden we van!

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Er wordt wat hard onderhandeld bij aankoop van een nieuwe auto, maar de service daarna is uitstekend.

Service
Dhr. H. Stap (Berkhout)
25/05/2016
10

Onderhoud is in de afgelopen 10 jaar perfect afgewikkeld en als er een onderdeel voor vervanging moest worden aangebracht dan gaf men altijd keurig eerst een prijsopgave die altijd overeenkwam met de uiteindelijke factuur.

Service
Ruud Willemse (Hoorn)
25/05/2016
8

Klantvriendelijk en service gericht

Service
T.j.Bandsma (Hoogkarspel )
25/05/2016
10

Prima klantvriendelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Goede en vriendelijke behandeling. Na de koop bleef een ieder vriendelijk, ook bij vragen.

Service
Henny Schoonderwoerd (Blokker)
11/05/2016
10

Uitstekend bedrijf met goed personeel, goede service en goede uitstraling

Service
Jan van Oostveen (Hoorn Nh)
11/05/2016
9

vanwege de goede service en het nakomen van afspraken

Service
Lydia Huizinga (Zwaag)
11/05/2016
10

Service, klantgerichtheid, duidelijke uitleg

Service
Dhr. L.E. Sedney (Hoorn)
06/05/2016
9

De open en vriendelijkheid zoals het ontvangst mij tegemoet komt bij binnen treden tot het moment bij verlaten van het gebouw, is prettig te ervaren en kom er graag terug.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

prima dealer en goed mee te praten en te handelen

Service
Jacques van Westen (Volendam)
04/05/2016
10

Een dealer waarbij je je echt klant voelt en afspraken altijd op een perfecte en klantvriendelijke wijze worden nagekomen!

Service
Aad Dingjan (Enkhuizen)
29/04/2016
9

Het personeel heeft altijd een vriendelijke en inlevende houding. De laatste keer kwam men zelf met de suggestie een deuk uit de bumper te halen. Deze klus heeft de monteur boven verwachting mooi uitgevoerd. In plaats van een "9", zou ik ook een "10" hebben kunnen geven.

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
10

Ik heb vertrouwen in het merk Toyota. Ik rijd al vanaf 1970 Toyota. Ik heb diverse modellen gehad. Toyota Botman heeft naar
mijn mening goede service en vakkundig personeel.

Verkoop
Hans Louwrier (Opmeer)
29/04/2016
10

Bij aankoop van de nieuwe auto prima voorgelicht door de verkoper. Uit ervaring weet ik dat er een heel goede service wordt gegeven.
Over het bedrag van de offerte was snel overeenstemming bereikt.

Service
Mevr. van der Ven (Stompetoren)
29/04/2016
10

Ik word altijd beleefd en prettig ontvangen en mijn auto staat weer op de afgesproken tijd klaar.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Het is er goed.

Service
Gerard Fit (Hoorn)
20/04/2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer omdat ik het nog niet heb meegemaakt dat zij zich niet hebben gehouden aan gemaakte afspraken, een goede kwaliteit van uitvoering hebben en daarnaast correct en vriendelijk zijn. Kortom een uitstekende service bieden met een goede kwaliteit van diensten

Service
Anoniem
15/04/2016
9

Prima service. De Auto was op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Altijd behulpzaam en vriendelijk.

Service
Dhr H.Ligthart (Hoorn)
07/04/2016
10

heel prettige mensen en ontvangst, zeer professioneel en zeer service gericht ( en uiteraard een prima auto)

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
9

Transparant en eerlijk.

Service
A.J. Out-Boerse (Hoorn)
23/03/2016
10

Contact opgenomen met de dealer ivm lekkage Aygo. Het (werkplaats)personeel is net zolang doorgegaan tot het probleem opgelost was en bleef vriendelijk en geduldig. Grote klasse!

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
9

Betrouwbaar, denken mee en fijn contact. Komen hier al vele jaren.

Service
Anoniem
23/03/2016
10

Ik ben rondom tevreden!

Service
Kees v.d.Duijn Schouten (Hoorn)
23/03/2016
9

Een Toyota dealer met goede service die afspraken goed nakomt.

Service
René Lieman (Hoorn )
23/03/2016
9

Wij zijn al jaren klant omdat ons vertrouwen nooit is beschaamd, er wordt meegedacht, er heldere afspraken worden gemaakt die worden nagekomen, men altijd vriendelijk is.

Service
J.W. de Jong (Enkhuizen)
17/03/2016
9

Tienen worden niet gegeven, want niemand is perfect.
Als dat zo was dan zou het wel erg saai zijn om op deze wereld te leven.

Service
M.Lieman (Hoorn)
16/03/2016
9

We worden altijd naar tevredenheid geholpen

Service
Henderikus Brouwer (Blokker)
14/03/2016
9

door hun werkwijze en omgang met de klanten

Verkoop
Anoniem
10/03/2016
9

Belangrijk is als ik naar buiten loop dat we beiden te vrede zijn

Service
Fam. Angevare (Hoorn)
10/03/2016
8

Prima dealer, aardige mensen, altijd de intentie om er voor te gaan.
1 minpuntje over de laatste grote beurt, triest om arbeidsloon door te belasten € 7.80 ex btw voor het vervangen van 2 remlichtlampjes. Daar kan ik enorm op afknappen.

Service
Jan Boele (Spanbroek)
10/03/2016
9

Prettige receptie , luisterend oor , goede uitleg omtrent de techniek .

Service
Dhr. M. van de Loo (Blokker)
07/03/2016
9

Prettig contact met balie- en onderhoudsmedewerkers.
Goede kwaliteit uitvoering.

Service
M,v.Berkum (Avenhorn)
04/03/2016
9

zoals altijd goede behandeling

Service
Anoniem
03/03/2016
10

ik ben een tevreden klant, wordt altijd goed geholpen

Service
Dhr.W. Hofman (Hoorn. NH)
03/03/2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer.

Service
Dhr W.D.Collette (Grootebroek.)
25/02/2016
10

Ben zeer tevreden over hoe alles verloopt tijdend het onderhoud van mijn auto.
Het tussentijds contact en de uitleg bij het ophalen van mijn auto.

Service
Ruud Pronk (Venhuizen)
24/02/2016
9

Ik word er prima behandeld enz. maar een 10 is alleen voor heiligen. Ik heb er nog nooit een gehaald

Service
J.W. Schol (Berkhout)
17/02/2016
9

Als je een tien geeft valt er niets meer te verdienen, dus een uitdaging om de boel scherp te houden.

Service
Lieke Bussemaker (Hoorn)
17/02/2016
8

Vertrouwde mensen. Vriendelijke uitstraling.

Service
mevr.G.P. de Hart-Schuitemaker (Venhuizen)
17/02/2016
2

Ik ben zeer tevreden klant en ik word correct geïnformeerd en geholpen.

Service
Piet Peerdeman (Bovenkarspel)
10/02/2016
10

Ik heb geen problemen gehad en ben vriendelijk/vakkundig geholpen.

Service
Sjaak Knol
10/02/2016
10

Klantvriendelijk en in de werkplaats zeer gedreven vaklui

Verkoop
Anoniem
04/02/2016
9

Goede service.
Tevreden met de aankoop van de nieuwe auto

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Goede service
betrouwbaar
gratis elektrische leenfiets

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

Goede verkoper! Duidelijk interesse in de persoon en herkend je als je later de showroom nog eens in komt. Heeft lol in zijn werk en is daar echt mee bezig.

Verkoop
Dhr. A.H. Pel (Hoorn N-H)
01/02/2016
10

Wederom servicegerichtheid

Service
Dhr. J Stapel (Lambertschaag)
01/02/2016
10

Klantvriendelijk, informatief, oplettend en meedenkend. Goede service en onderhoud.

Verkoop
E. van Vuure (Hoorn)
28/01/2016
8

mooie en goed ingerichte werkplaats en mooie showroom.

Service
Peter Booij (Hoorn)
27/01/2016
8

Duidelijke en betrouwbare dienstverlening met prima kwaliteitsniveau.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
8

Prima dealer met een menselijke benadering. Wordt er altijd prima geholpen, zelfs als er onverwachts iets is.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

Goed en correct voorgelicht en geholpen.

Service
Hein van Beusichem (Berkhout)
20/01/2016
10

Het wachten tijdens een onderhoudsbeurt bij deze dealer is geen straf. Een kopje koffie, de ochtendbladen, wat vakbladen, terwijl je weet dat de auto in goeden handen is. Helaas even uit het artikel gehaald door een monteur die graag wil weten wat ik nou precies met het wegvallen van de DAB radio bedoelde. Daarna weer verder met het artikeltje over Le Mans. Ik gleed weer terug in de tijd, in de tijd dat de klant nog koning was. Even later was de auto klaar, afrekenen. Buiten stond de Prius al geparkeerd, met de neus in de rijrichting. Waarom ligt het onderhoudsboek op de rechter voorstoel en niet in het kastje? Natuurlijk! Ze willen dat ik er even in kijk, om te zien dat alles netjes is afgetekend. Is er nou niets op deze dealer aan te merken? Nee, tot op heden niet. Tevreden rijd ik naar huis.

Service
Ngj.Schoenmaker (Nibbixwoud)
20/01/2016
9

Gewoon perfect

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
8

Vriendelijke en deskundige verkopers

Service
Harry van Schaick (Enkhuizen)
08/01/2016
9

klant vriendelijk, op tijd, schoon, heldere uitleg en op het laatste moment kon de monteur nog iets voor mij doen.

Service
cobus herders (nibbixwoud )
04/01/2016
9

Klant vriendelijke behandeling en goed werk

Service
Familie Straathof (Edam)
04/01/2016
9

Een zeer goede dealer, die naar de wens van haar klant alles in het werk stelt om de overweging tot aanschaf en/of onderhoud te realiseren bij haar. Klant is koning, met kwaliteit en service als leidraad.

Service
Lucy Hoogendoorn (Enkhuizen)
04/01/2016
8

Ik ben gewoon tevreden over de bejegening van de medewerkers, hun vakbekwaamheid en service gericht werken.

Service
Jetty van Klaveren (Enkhuizen)
30/12/2015
10

Prima personeel, goed werk geleverd en betrouwbaar!!!

Service
Niico Leemhuis (Hoorn)
30/12/2015
10

Het is een zeer vertrouwd adres en geeft de juiste informatie ook bij onderhoud. Als ik weer en auto zou kopen: Dit is dan mijn eerste keus.

Service
Anoniem
29/12/2015
8

Prettig en vriendelijk personeel. Ook als je je onaangekondigd met een "probleem" meldt, maken ze tijd voor je.

Service
Hans Klijnsoon (Westwoud)
28/12/2015
9

Het is een zeer goede garage,waar je goed en vertrouwd wordt behandeld.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

uitstekende garage,

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Perfecte service met duidelijke uitleg. Zeer vriendelijke receptionist en keurige leenauto.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Goede service, klantvriendelijk personeel en snelle service. Daarnaast worden problemen netjes opgelost wanneer deze aanwezig zijn.

Service
Karla Wagner (Venhuizen )
23/12/2015
9

Voor de vriendelijkheid en de servus

Service
P.hauwert (Hoogkarspel)
23/12/2015
10

Omdat ze het goed doen

Service
Anoniem
14/12/2015
8

tevreden over de behandeling en gepleegde onderhoud

Service
Theo Bandsma (Hoogkarspel)
14/12/2015
10

zeer klantvriendelijk en attent met berichtgeving over gemaakte afspraken. Een vooraf gegeven prijsafspraak was mijnerzijds in dit geval niet nodig aangezien het ging om een wisseling van zomer- naar winterbanden, waarvan bij mij de kosten bekend zijn.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Betrouwbaar. Doen wat ze beloven.

Service
Irène Niemeijer (Hoorn)
09/12/2015
9

Hulpvaardig, deskundigheid en de vriendelijkheid zijn voor mij de reden, waarom ik deze garage en het personeel zeer prettig vind.

Service
Ton Rijnbeek (Hoorn)
07/12/2015
8

Correcte en vriendelijke afhandeling. Kosten servicebeurt kwam overeen met de opgegeven prijs. Extra pluspunt, de auto was gewassen toen ik hem kwam ophalen.

Service
W.Evendik (Hoorn)
07/12/2015
10

altijd behulpzaam en prettige ontvangst.

Verkoop
C.H.Brandenburg (Amsterdam)
03/12/2015
9

Goede service, serieus, vriendelijk, luisteren goed

Service
A. Boekweit (Westwoud)
02/12/2015
10

ik ben heel tevreden over alle aspecten van de dealer, ook over de garage en het onderhoud van onze Toyota Yaris.
We hebben nog een vrij nieuwe auto. maar de service is uitstekend!

Service
Jos Wever (Bovenkarspel)
02/12/2015
9

prettige sfeer en goede behandeling

Service
Peter Mand (Hoorn)
02/12/2015
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en ben zeer te spreken over de uitstekende service en het vriendelijke personeel.....!

Service
Romein (Wognum)
02/12/2015
8

Vriendelijk, accuraat en duidelijke prijzen

Service
Lex Koster (Spierdijk)
26/11/2015
10

Prima service vriendelijk personeel

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Omdat het makkelijk is om een afspraak te maken en de afspraken goed worden nagekomen en het bedrijf ziet er gelikt uit.

Service
Berthe van Engen (Wadway)
24/11/2015
10

Altijd vriendelijk; altijd goed overleg over eventuele reparaties; altijd een correcte prijsopgave en altijd binnen de afgesproken tijd klaar.
Ik ben heel tevreden.

Service
dhr. van der Honing (Hoorn)
23/11/2015
9

Goede service en betrouwbare dealer. Ben zeer tevreden.

Service
Rolf Wolting (Purmerend)
23/11/2015
9

Opgeruimd. Vriendelijk. Behulpzaam. Betere inruilprijs dan de Toyota dealer in onze woonplaats.

Service
Dhr. P.C.Hartman (Avenhorn.)
19/11/2015
8

Buitengewone professionele en vriendelijke receptie en werkplaats.

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
9

Prettige zaak met behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Fijne mensen om zaken mee te doen ,er wordt goed naar je geluisterd en netjes behandeld

Service
Dhr. T. Kok (Zwaagdijk)
16/11/2015
10

Vriendelijke en duidelijk personeel,
er kon snel een afspraak gemaakt worden

Service
Anoniem
12/11/2015
8

Prima auto , tevreden over de garage

Service
Clemens Frederiks (Wognum)
11/11/2015
10

Klantvriendelijk, zakelijk, vakkundig, prettige wachtruimte en van alle gemakken voorzien.

Service
Dhr. T. Roemer (Hoorn nh)
11/11/2015
10

Vriendelijke en betrouwbare mensen.

Service
Ruud Pino (Purmerend)
11/11/2015
10

Dit is een prima autodealer. Keurig ingerichte showroom en wachtruimte met gratis drankenautomaat voor klanten plus schone en nette werkplaats.

Service
W Bosman (Hoogwoud)
11/11/2015
9

moet je dan een 10 geven had ook gekund.

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Het personeel is klantvriendelijk en de dealer houdt zich aan gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
09/11/2015
10

Goede vriendelijke sevice

Service
Anoniem
09/11/2015
10

Auto werd van huis opgehaald en weer netjes thuis gebracht.

Service
G.F.Kunst (Spanbroek)
09/11/2015
8

Gezien de totale beoordeling is een 8 is op zijn plaats.

Service
Ton Matthesius (Zwaag)
09/11/2015
9

Betrouwbaar en aardige mensen.

Service
Jan de Beer (Schellinkhout)
04/11/2015
8

Behandeling netjes ,schone auto terug.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
9

goede ontvangst, heldere communicatie, snel reageren op een offerte verzoek, vlotte afhandeling, houden aan afspraken

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
8

Tot nog toe tevreden. Ik heb de auto nog maar 2 weken, heb dus verder nog geen ervaring met de werkwijze van de dealer

Service
Dhr. Jong (Wervershoof)
21/10/2015
10

Correcte behandeling, prima service, goede informatie werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
20/10/2015
10

Klantvriendelijk, klantgericht, deskundig,

Service
Gerard Fit (Hoorn)
16/10/2015
9

Prima service en communicatie vooraf, tijdens en na de werkzaamheden

Service
Dhr. J.R. Koelemaij (Purmerend)
14/10/2015
9

Vakkundige, betrouwbare, correcte en vriendelijke behandeling

Verkoop
Familie A.J.M. Ernst (Hoorn)
14/10/2015
10

We zijn zeer tevreden over deze dealer vanwege de vlotte manier van zakendoen! Ook het feit dat we op de hoogte werden gehouden van de stand van zaken was erg prettig. Onze auto stond als cadeau ingepakt wat wij erg leuk vonden.

Verkoop
Anita Wind (Blokker)
12/10/2015
10