Beoordelingen 

800 commentaren van in totaal 800 beoordelingen
Service
Dhr H. de Bruine (Hobrede)
23-10-2019
9

Een prettige en betrouwbare garage.

Service
R. Vierveijzer (Blokker)
18-10-2019
8

de service is prima en ook de vriendelijke (niet gemaakte) uitstraling geeft vertrouwen.

Service
R.N. Pino (Purmerend)
16-10-2019
10

Prettige dealer met kundig personeel. Niet voor niets gekozen voor deze dealer terwijl er in Purmerend waar ik woon ook een Toyota dealer is.

Service
Ab Ipenburg (Heerhugowaard)
16-10-2019
9

Prima service , klant vriendelijk koffie staat altijd klaar

Service
P.A. Bruinsma (Medemblik)
16-10-2019
10

Kom er al jaren, heel vertrouwd

Service
F. Bijhouwer (Hoorn)
15-10-2019
10

Autobedrijf Botman biedt een prettige samenwerking. Ze zijn klantgericht, vriendelijk en altijd bereidt om te helpen.

Service
Dirk Groenveld
11-10-2019
8

geen commentaar

Service
Wil Luiken (Medemblik)
09-10-2019
10

Uitstekende garage met uitstekend personeel

Service
R.Meier (Enkhuizen)
09-10-2019
10

Net bedrijf correcte omgang deskundige vakmensen.

Service
Dhr R.B
04-10-2019
9

Klantvriendelijk bedrijf en goede service.

Service
Ruud Willems (Wervershoof)
03-10-2019
9

Een goed bedrijf.

Service
Mw. MC de Vries (Purmerend )
03-10-2019
10

Klantvriendelijk, service gericht personeel. Ik moet er een klein stukje voor rijden maar dat heb ik er graag voor over.

Service
Dhr. J. Ursem (Hoorn)
26-09-2019
10

Prima geholpen. Vooral ook omdat ik op het laatste moment een wijziging in de te verrichten werkzaamheden heb opgegeven.

Service
T thibaudier (Medemblik )
26-09-2019
8

Klantvriendelijk en de service is zooo goed.

Service
W. Moolhuijzen (Purmerend )
24-09-2019
9

Prima service en prettig personeel

Verkoop
Sabine Pieroelie (Hoorn)
20-09-2019
10

Hele goede service vanaf het begin. Vriendelijk ontvangen de eerste keer bij de proefrit. Na een vraag in de mail direct een op maat gemaakte offerte ontvangen en de dag erna weer een afspraak gemaakt om alles verder nog te bespreken en uiteindelijk die dag besloten de aankoop te doen. Er werd de tijd voor ons genomen en onze verkoopadviseur regelde alles super snel. Ik ben ontzettend blij met mijn auto!

Verkoop
Glenn Coert (Blokker)
03-09-2019
8

Vanaf de proefrit tot en met de nazorg was prima. Verkoper heeft dit prima gedaan. Werkplaats is altijd goed geregeld. De mensen zijn behulpzaam en vriendelijk

Verkoop
Wietske Geijteman (Twisk)
27-08-2019
9

Vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. Proffesioneel.

Service
Laan (Hoorn)
14-08-2019
10

Geweldig bedrijf , goede service, vriendelijke mensen. Uitstekend onderhoud, goede communicatie. Duidelijk over eventuele kosten. We zijn meer dan zeer tevreden

Service
Rob Tuin (Hippolytushoef )
07-08-2019
9

Goed bedrijf! Klantvriendelijk, tijd voor de klant met een bakkie koffie er bij. En natuurlijk een mooie showroom met mooie auto's! Genoeg te zien en te ervaren.

Service
j Leutscher (Anna Paulwona)
07-08-2019
10

als er wel problemen zijn wordt het opgelost.

Verkoop
B.G.M. Doodeman (Hoogwoud)
07-08-2019
9

goeie service, vriendelijk personeel, goeie kennis

Service
Henk Benedick (Medemblik)
02-08-2019
9

Klant vriendelijke benadering

Verkoop
george hoebe (langedijk)
02-08-2019
10

zeer vriendelijk.geen poespas.duidelijk.doen wat afgesproken.top

Service
H.J.Hoevers (Hoorn)
31-07-2019
9

Netjes en schoon ook de werkplaats, gastvrije vriendelijke mensen van eigenaar tot personeel.

Verkoop
Thijs Steur (Volendam)
23-07-2019
8

Absoluut geen opmerkingen

Verkoop
Yvonne (Den Helder)
23-07-2019
10

Iedere medwerker is altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in uitleg. Je voelt je echt een goede klant. Ze weten altijd wie je bent en dat je verwacht wordt. Goede service. Kortom: Helemaal goed!

Service
Irène Niemeijer (Hoorn)
19-07-2019
10

Zeer vriendelijk en zeer bekwaam

Service
Jan van Oostveen (Hoorn)
19-07-2019
10

Gemaakte afspraken worden nagekomen en service is prima

Service
Jan de Beer (Schellinkhout)
17-07-2019
8

Ik ben tevreden over de service.

Service
Plas (Hoorn)
17-07-2019
10

Goede service en doen wat er afgesproken is

Service
Cronie (Wervershoof)
17-07-2019
9

Veel hoef ik niet te zeggen in een woord top

Service
mw. A. Rood
15-07-2019
9

Goede service, iedereen is zeer gastvrij, behulpzaam en vriendelijk. Prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Service
Jaap Feld
15-07-2019
10

ik ben keurig geholpen door de monteur

Service
Nvt (Nvt)
11-07-2019
8

Zie eerder

Service
A J Matthesius (Zwaag)
11-07-2019
8

Receptie is vriendelijk en duidelijk. De monteurs zijn vakmensen. De prijzen zijn redelijk en de directie heeft het goed voor elkaar.

Service
Conny Ligthert (Hoorn nh)
11-07-2019
9

Goede betrouwbare service en vriendelijke behandeling

Service
m.a.sneeboer (Andijk)
04-07-2019
10

zeer tevreden

Service
Luuf Sijbring (Grootebroek)
21-06-2019
10

Prima service en een betrouwbare Dealer.

Service
Nico Leemhuis (Hoorn)
14-06-2019
8

Goede technische afdeling. Toyota is een prima auto.

Service
R. Heek
14-06-2019
9

Men wordt netjes en vlot geholpen. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd en zodra de auto klaar staat krijg je een belletje. Wat wel jammer is, is dat je anderhalve maand van te voren al een afspraak voor onderhoud moet maken. Beetje lastig om dan binnen je km grens te blijven.

Service
Anneke Visser
12-06-2019
10

De service is zeer goed en zijn zeer klantvriendelijk.

Service
L.a.Bakker.
07-06-2019
9

Niemand is perfect.

Service
Thomas Lont (Andijk)
07-06-2019
10

De service en reparatiewerkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. De rekening viel erg mee en er werden geen extra kosten in rekening gebracht.

Service
N.P.A. MEILINK (WERVERSHOOF)
07-06-2019
9

prima tevreden, mooi bedrijf; prima mensen en een klasse merk.

Service
Jos Wever (Bovenkarspel)
07-06-2019
9

goede service

Service
Daan Verschoor (Enkhuizen)
07-06-2019
10

Ik kom al meer dan 25 jaar bij garage Botman , en altijd tot volle tevredenheid , zowel in de werkplaats als in showroom en receptie . Het zijn allemaal vriendelijke en vakbekwame mensen .

Service
cfm. dekker (Hoorn)
07-06-2019
9

alles was naar wens

Service
R. de Klerk-Swart (Grootebroek)
07-06-2019
9

Prettige bejegening, goede service

Service
Dhr. H. Hof (Spanbroek)
31-05-2019
9

deskundig personeel en goede voorlichting van het onderhoud. Ook receptiepersoneel altijd correct.

Service
H.J.Kelling (Bovenkarspel)
17-05-2019
9

correct bedrijf zeer deskundig.

Service
Ron Eijling (Hoorn)
08-05-2019
8

Goede dealer met prettige ontvangst en afhandeling

Service
Jan van der Glas (Midwoud)
08-05-2019
10

Prima garage: aankoop, onderhoud en behandeling prima!

Service
Dhr de Bruin
03-05-2019
8

Prima dealer maar zijn verbeterpunten

Service
w.M. Visser-Hansen (Enkhuizen)
03-05-2019
8

omdat ik zeer tevreden ben hoe je als klant wordt behandeld

Service
H.J. Bakker
24-04-2019
9

goede klant- en servicegerichtheid

Service
Mevr. Enuma
24-04-2019
10

Prima service en zeer klantvriendelijk.

Service
Walter de Rijk
24-04-2019
9

Adequate, vriendelijke en deskundig personeel

Service
Cees van Lubek (Andijk)
24-04-2019
9

voor de goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Fam. Grauwde (Zwaag)
18-04-2019
9

Vriendelijk, meedenkend deskundig personeel.

Service
Mevr T Blanknzee (Blokker)
18-04-2019
10

alles is perfect

Service
Dhr H.Ligthart (Hoorn)
10-04-2019
9

Garage en personeel zijn service gericht en duidelijk in hun communicatie.

Service
Ferry de Jong (Bovenkarspel)
10-04-2019
8

Werkt allemaal prettig en goed.

Service
Jacques Molenaar (Zwaag)
10-04-2019
10

Heb een zeer prettige ervaring met deze firma en ben rond uit tevreden!??

Service
Sybren Mulder (Venhuizen)
10-04-2019
5

Die toelichting kunt u ontlenen aan de beantwoording van eerdere vragen.

Service
F.H. Pommerel (Hoorn.)
10-04-2019
9

Goed ontvangst, juiste afspraak, fiets (zelf gevraagd) en alles doorgesproken incl. extra werkzaamheden.

Service
Hans de Jong (Enkhuizen)
09-04-2019
8

Ik ben tevreden.

Service
Wim Snoey (Hoorn)
09-04-2019
9

Afspraak maken ging soepel. Keurig overleg en advies over vervanging van onderdelen.

Service
Simon Knol (Zwaag)
09-04-2019
10

Je bent geen nummer maar een klant. Receptie zeer vriendelijk en denken met je mee. Alle medewerkers zijn zeer behulpzaam. Service is perfect. Wachtruimte zeer aangenaam met gratis koffie. Kortom je voelt je er thuis!!!

Service
W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
13-03-2019
9

Veel vertrouwen in Botman sinds jaren na slechte ervaring bij Louwman Amsterdam. Als er Louwman op de gevel prijkt kom ik er niet meer!.

Service
Wil Metting (Enkhuizen)
06-03-2019
10

Prima service en klantgerichte en vriendelijk personeel

Service
Dhr. T van der Vlugt (Enkhuizen )
14-02-2019
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Wim van Galen (Hoorn)
14-02-2019
8

-

Service
S.N.Busé-Tjiong (Hoorn)
12-02-2019
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk voor gehandicapte dames. Ik had vooraf het probleem telefonisch gemeld. Ik hoefde niet naar de service balie maar werd gewezen naar de garage. Dat scheelde uit en inladen v d rollator en lopen.
Ik kon steeds blijven zitten.

Service
Dave Imming (De Goorn)
01-02-2019
8

zoals gewoonlijk keurig en netjes behandeld.

Service
Ron Eijling (Hoorn)
01-02-2019
8

prima ontvangst en service

Service
Fred plas (Hoorn)
01-02-2019
10

Zoals ik al zijGoede serviceAfspraak is afspraakGoed advies. Enz enz

Service
Dhr H Brouwer (Blokker)
01-02-2019
9

Volledige tevredenheid

Service
Koos bakker (Hoorn)
01-02-2019
10

Gewoon goed en correct bedrijf

Verkoop
Lucienne Buizer (Hoorn)
01-02-2019
8

Keurig, netjes, correct, aardige mensen die meedenken

Verkoop
H. Bouman (Zwaag)
25-01-2019
9

Uiterst professioneel, zakelijk en betrouwbaar.

Service
P. Rosbach
18-01-2019
9

Botman heb ik het gevoel dat ik oprecht geholpen wordt en dat de medewerkers mij kennen en weten wie ik ben.

Service
Lida Rood (Zwaag)
16-01-2019
8

Tevreden klant

Service
Carla Buis (Onderdijk)
16-01-2019
10

Prima vakmensen, Altijd vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak.

Service
P.I.M. Reus (Lutjebroek)
16-01-2019
9

ben zeer tevreden

Verkoop
Diny en Wim Rob (Opmeer)
09-01-2019
9

Klanrvriendelijk, snelle service, aandacht voor de aspirant koper. Gewoon op alle fronten tevreden.

Service
jan dudink (andijk)
04-01-2019
8

goed service

Service
Mark van de Steege (Zwaag)
04-01-2019
10

Mensen met ervaring, open en eerlijk t.o.v. bv. Opel Hoorn.

Service
mevrouw I.Schellingerhout
04-01-2019
9

Altijd vriendelijk te woord gestaan, bij vragen heldere beantwoordingen en goede service.

Service
Wietske Blees
04-01-2019
10

Zoals altijd weer een tevreden Toyota rijder na de wintercheck.

Service
Kathleen Huijbers (Hoorn)
04-01-2019
10

Vriendelijk en kundig personeel, goede service en eerlijk over eventuele reparaties

Service
A. J. Matthesius (Zwaag)
04-01-2019
8

prima bedrijf.

Service
Wil Groot (Wervershoof)
03-01-2019
10

Sinds ik ben aangewezen op de vestiging in Zwaag heb ik dezelfde klantvriendelijkheid ervaren als in Medemblik. Gewoon positief en meedenkend.

Service
J.W. de Jong (Enkhuizen)
19-12-2018
10

Goede serviceGoed personeel

Service
Dhr. W.D.Collette (Grootebroek)
19-12-2018
10

Toyota Botman is al 12 jaar mijn dealer en al die jaren is alles tot in de puntjes verzorgd.

Service
G de Hart -Schuitemaker (Venhuizen)
19-12-2018
10

Alles verloopt daar zeer vriendelijk en correct t

Service
Thea Roebert-Tromp (Aartswoud)
19-12-2018
8

Prettig contact en niet te lange wachttijd

Service
A.C.M. van Rooden
19-12-2018
9

Goede service, vakmanschap en goede oprechte klantvriendelijkheid.

Service
Aagje Labrie (Abbekerk)
19-12-2018
9

Vriendelijke, correcte communicatie! Duidelijk over welke kosten moeten worden gemaakt! Telefonisch overleg over eventuele extra kosten.

Service
Th. Broersen
14-12-2018
8

Vriendelijke en behulpzame mensen. Apk en kleine beurt goed uitgevoerd. Alleen de service om de auto schoon toemaken, word niet meer gedaan.J ammer dit werd, door ons op prijs gesteld.

Service
J. Stapel (Lambertschaag)
14-12-2018
10

Goede service, duidelijk over kosten en zeer klantvriendelijk.

Service
Dhr. Helling (Zwaag)
14-12-2018
9

Toyota Botman is klantvriendelijk en service gericht. Alles wordt altijd correct en uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Is er wat, dan wordt er helder en duidelijk over gecommuniceerd.

Service
T.Selbach (Wervershoof)
07-12-2018
8

Prima garage, waar ik altijd goed geholpen word.

Service
Luut Oost (Medemblik )
05-12-2018
10

Prima service, klantvriendelijk

Service
Rolf (Purmerend )
05-12-2018
10

Vriendelijke mensen. Behulpzaam. Oplossings gericht. Word hier altijd net behandeld. Zowel door de verkoop afdeling als de service afdeling. Deze garage geeft tevens levenslang garantie op de hybride batterij van de auto (mits je de eerste eigenaar bent). Nette inruilwaarde vergeleken met een andere Toyota dealer.

Service
L. Broekman (Hoorn)
05-12-2018
10

Ik heb ervaring met veel garage bedrijven en dit is een garage met extreem goede service. Ik word als vrouw ook serieus genomen. Dat is niet overal het geval.

Service
Daan Verschoor (Enkhuizen)
05-12-2018
10

Ik ben al meer dan 25 jaar klant van garage Botman , en ben altijd vriendelijk , correct en deskundig behandeld .

Service
Jacques van Westen (Volendam)
05-12-2018
10

Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Werkzaamheden worden altijd tip top uitgevoerd. Deze keer was het alleen het wisselen van de banden. Ben zeer tevreden met mijn dealer.

Service
Wim Nengerman (Opperdoes)
05-12-2018
9

Vriendelijk personeel en goede service.

Verkoop
PM Klaver (Blokker)
05-12-2018
10

Spontane verkoper, nam dr tijd om alles uit toeleggen en in te stellen.

Service
Mevr Zuiker (Blokker)
05-12-2018
8

Klantvriendelijkheid, meedenken, duidelijke uitleg over mankement,

Service
Mevr. Wendelgelst
05-12-2018
10

Botman in Zwaag is een klantvriendelijke dealer. Ik ben al meer dan 13 jaar klant.

Service
antwoord
05-12-2018
10

antwoord

Service
Jaap Mulder (Hoorn)
30-11-2018
8

Werkzaamheden altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd en een klantgerichte benadering.

Service
Ab Asma (Andijk)
30-11-2018
10

Uitstekende garage zowel bij de verkoop als bij het onderhoud.

Service
Peter Kamma
30-11-2018
10

Top service , snel geholpen en zeer vriendelijk.

Service
FAM.Mebius (Hoogkarspel )
30-11-2018
10

Men is daar over de gehele breedte van het bedrijf zeer vriendelijk,meedenkend en oprecht mbt het zaken doen.

Service
A. de Hoogt (Wervershoof)
30-11-2018
9

Goede voorlichting, behulpzaam en duidelijke afspraken.

Service
Martha Bakker-Groot (Andijk)
30-11-2018
10

Ze hebben de beurt goed uitgevoerd. Er was niets te wensen over. Ik ervaar ze als een betrouwbare garage.

Service
Jos Wever (Bovenkarspel)
30-11-2018
9

Zeer goed service en vriendelijk personeel.

Service
Mirjam Halsema (Venhuizen)
30-11-2018
8

Jazeker het personeel is erg beleefd.

Service
Hendrik Jan Dekker (Abbekerk.)
30-11-2018
9

Betrouwbaar,en kom er al jaren,ouwejongens krentenbrood!

Service
A.Luten
30-11-2018
10

Hebben er zowel lease auto´s als nu een eigen auto gekocht en zijn altijd tot volle tevredenheid geholpen.keurige uitleg en ook op de werkplaats altijd vriendelijk geholpen.

Service
Marlies Thijssen (Nibbixwoud)
29-11-2018
10

Deskundig, vriendelijk, behulpzaam

Verkoop
Andre
27-11-2018
9

Warm welkom, vriendelijk kundig en een goede service maar geen overdreven gedoe.

Service
Hans Louwrier
23-11-2018
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Komen afspraken altijd na.

Service
Robert G.P. Meier (Enkhuizen)
23-11-2018
9

Tot op heden alles gaat zoals ik het graag zie en beleef

Service
jj.wijhenke (Nibbixwoud)
23-11-2018
9

Keurig bedrijf, vakmensen. Ik rij al 50 jaar Toyota .

Service
Jetty Van Klaveren (Enkhuizen )
23-11-2018
10

Betrouwbaar bedrijf, vriendelijk personeel.

Service
Montana Bierhaalder (Enkhuizen)
16-11-2018
10

Ik ben altijd goed geholpen

Service
Jan Duijn (Andijk)
14-11-2018
9

Ik was zo tevreden, dat ik maar gelijk een nieuwe CHR gekocht heb.

Service
B Dijkman (Hoorn)
14-11-2018
8

Een mooi cijfer.

Service
dhr. H. van Bodegom (Wieringerwerf)
09-11-2018
9

Correcte behandeling en goed advies bij aanschaf auto.

Service
Mw. van Essen (Midwoud)
09-11-2018
10

Tot nu toe naar volle tevredenheid geholpen.

Service
Dick
02-11-2018
8

Keurige ontvangst en nette behandeling, inclusief uitleg

Service
T.j.Bandsma (Hoogkarspel )
02-11-2018
10

Uitstekende service en voorkomendheid van personeel. Zeer klantgericht.

Service
Rik van Es (Oostwoud)
02-11-2018
9

Omdat ik al jaren bij Toyota Botman kom en altijd fijn geholpen wordt.Ook wordt er goed met je meegedacht.

Service
Saskia Koekkoek (Hoorn)
02-11-2018
9

We zijn zeer tevreden over Botman Zwaag, heel vriendelijk personeel, dus top.

Service
Dhr. J.R. Koelemaij (Purmerend)
29-10-2018
9

prettig en deskundig personeel

Service
Anton Brens (Broek in Waterland)
29-10-2018
10

Service gerichtheid in combinatie met vriendelijke uitstraling en vakbekwaamheid.

Service
P. Holthuijsen (Bovenkarspel )
29-10-2018
10

De service bij Toyota *** is van het hoogste en vriendelijkste niveau!

Service
Jan Ruitenberg (Venhuizen)
29-10-2018
10

De behandeling en afhandeling van zaken is prima in een keurig nette garage met vriendelijk personeel. ZIET ER TOP UIT.

Service
Clementine Kroezen (Medemblik)
29-10-2018
10

De auto werd keurig volgens afspraak opgehaald en weer terug gebracht. Tijdens de keuring op de hoogte gehouden van de gebreken en er werd een prijsinschatting gemaakt die perfect in orde was. Geen negatieve aspecten te benoemen over de gehele gang van zaken. Ben zeer tevreden.

Service
Judith de Paauw (Zwaag)
18-10-2018
8

Nogmaals vriendelijk hulpvaardig ontspannen sfeer.

Service
Piet Ootjers (Berkhout)
18-10-2018
9

Ik wordt snel vriendelijk en eerlijk benaderd en de rekening valt in de altijd voordeliger uit dan ik verwachtte.

Verkoop
Jack J Stroomer (De Goorn)
17-10-2018
10

Een zelfstandig bedrijf met hart voor de zaak en een prettige sfeer bij de balie maar ook bij de leestafel als je binnen komt voel je een warme sfeer.

Service
Piet Baardse (Hoorn)
17-10-2018
9

Altijd goed geïnformeerd over de te verrichten werkzaamheden. Goede uitleg over hetgeen verricht is.

Service
Dhr. Lenssen (Hoorn)
17-10-2018
8

Toyota Botman is een degeklijke dealer die betrouwbare auto's verkoopt en ze ook in die conditie houdt. Ik waardeer het eerlijke verhaal dat zij mij vertellen bij zowel de servicebeurten van mijn auto als de aankoop van een nieuwe auto. De uitstraling van het bedrijf past het imago van het merk.

Service
Dennis (Zwaag)
17-10-2018
10

Altijd vriendelijk en goed geholpen. Duidelijkheid bij de jaarlijkse bezoeken.

Service
R. N. Pino (Purmerend )
11-10-2018
9

Prima dealer.

Service
antoon van der jagt (heerhugowaard)
05-10-2018
8

heb nog weinig ervaring met dit bedrijf , maar heb tot nog toe niets te klagen

Service
mevr vd oever (scharwoude)
05-10-2018
10

aardege mensen staan je vriendelijk te woord

Service
B. Vroom
05-10-2018
8

vriendelijk, behulpzaam en geven goede uitleg

Service
Dhr.h.Balsing (Avenhorn)
05-10-2018
8

zoals eerder gezegd 9 of 10 is wel heel uitzonderlijk en niet reëel in mijn ogen

Service
Ton Leuver (Hoorn)
05-10-2018
8

Ik ben op zaterdag middag bij deze dealer aangekomen met een lekke band. Ben keurig te woord gestaan en geholpen terwijl het niet de reguliere dealer is.

Service
Dhr R.B (Bovenkarspel)
28-09-2018
8

De balie was na het openen niet bemand toen ik mijn auto kwam brengen volgens afspraak en heb daar staan wachten .En de wachtruimte vindt ik somber.

Service
P.H.Happe (Berkhout)
27-09-2018
10

ik ben bij de fa botman altijd goed behandeld wij komen er al 40 jaar ais klant.

Service
Marcel (Hoorn)
27-09-2018
10

Bij Garage Botman klop het gewoon! Merk werkt natuurlijk mee, maar de passie om het goed te doen spat ervan af!

Verkoop
Mevr. A. Klidas (Hoorn)
25-09-2018
8

Toyota botman heeft altijd een goede service, of je nu voor een onderhoudsbeurt komt of voor een nieuwe auto. Ik wilde graag een goede (lange) proefrit maken en daar is zonder enige problemen aan meegewerkt.

Service
Ben Schenk (Andijk)
20-09-2018
9

Uitstekende service. Er wordt naar snelle oplossingen gezocht en gevonden.Showroom ziet er prachtig uit.

Service
Bas Haakman (Wervershoof)
19-09-2018
8

Klant vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Jan Roos (Twisk)
19-09-2018
9

Een betrouwbaar en zeer vriendelijk automobiel bedrijf.

Service
Paul Vogelpoel (Hoorn)
17-09-2018
10

Vriendelijk en ter zake kundig, duidelijkheid in de kosten.

Service
Aad van Seters (Scharwoude)
13-09-2018
10

8

Service
Tanja (Enkhuizen)
13-09-2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk. Ze kennen de klanten.

Service
Wil Metting (Enkhuizen)
07-09-2018
10

Uitstekende garage met prima service en zeer klantvriendelijk

Service
Dave Imming (De Goorn)
05-09-2018
8

correcte behandeling en goede communicatie

Service
Klaas Kooiman (Enkhuizen)
05-09-2018
10

Klant vriendelijk Duidelijke info

Service
Arie Jong (Midwoud)
29-08-2018
9

afspraken worden nagekomen, monteurs gedragen zich correct eventuele werkzaamheden worden goed uitgelegd

Service
J. G. van der Glas (Midwoud)
22-08-2018
10

Goede service, prima onderhoud en fijne auto's.

Service
Ivo de Klerk (Hoorn)
21-08-2018
7

Een zeer fijne en goede garage. Alleen jammer dat een wasbeurt niet tot de service behoort en achteraf bijna 20 Euro hiervoor in rekening wordt gebracht. Ook het gratis vullen van vloeistoffen was men dit keer kennelijk vergeten...

Service
Rob van Gaveren (Oostzaan)
20-08-2018
10

Dit bedrijf is gewoon goed, de mensen zijn betrouwbaar zeker niet opdringerig, service is uitstekend en je wordt behandeld als een klant niet als een nummer (bij andere garage,s kan dit wel eens anders zijn)

Service
van Gelder en de Boer (Andijk)
17-08-2018
10

Goede service en altijd vriendelijk en prettig geholpen.

Service
Dolstra (Wognum)
15-08-2018
10

Vriendelijk duidelijk en klantgericht

Service
Frits Entius (Zwaag)
15-08-2018
8

Goed geholpen.

Service
m.f.a. laan (Hoorn)
15-08-2018
10

autobedrijf Botman beveel ik ieder aan van wegen de meer dan uitstekende service die ze verlenen. daarbij ook de zeer vakkundige onderhoudsbeurten en eventuele reparaties. Bij schade wordt je op alle fronten geholpen bij de afwikkeling daarvan met betrekking tot de verzekering. Ze zijn Goed en betrouwbaar en zeer vriendelijk.

Service
Aad Dingjan (Enkhuizen)
10-08-2018
9

Goede- en betrouwbare ervaringen

Service
Neuroki
08-08-2018
10

Fantastisch bedrijf. Met kennis over Toyota.

Verkoop
Albert Teuben (Andijk)
07-08-2018
9

Zeer goed geholpen helemaal in orde

Service
Jacques de Jong (Hoorn)
06-08-2018
9

Altijd helder en transparant in de kosten en uiterst klantvriendelijk. Service is ook top bij calamiteiten.

Service
Mevr. A.J.M. Mastenbroek-Koopman
02-08-2018
10

Vanaf de verkoper tot en met de werkplaats en receptie voel ik mij bij Botman op mijn gemak. Geen overbodige info. Gewoon prettig. Ik kom hier graag, ook de koffie is goed. Met name Esther (receptie), Robert (verkoop) en Remco (werkplaats) wil ik bij deze mijn complimenten geven voor de fijne samenwerking.

Service
Henk Benedick (Medemblik)
01-08-2018
9

Men doet zijn stinkende best om het ongerief van de opgeheven garage in Medemblik teniet te doen.Opvang is uitstekend, klantvriendelijke benadering. Alle lof.

Service
J.J.Bark (Medemblik)
01-08-2018
10

Zeer voorkomend en behulpzaam

Service
S. J. Oudt (Medemblik)
01-08-2018
10

Ik ben in zijn totaliteit zeer tevreden over het bedrijf.

Service
T. Rosenberg (Medemblik)
01-08-2018
9

mooi bedrijf met vriendelijk en bekwaam personeel

Service
H. Bouman
01-08-2018
10

Ik ben uiterst tevreden over de service en de correcte, zakelijke behandeling.

Service
Gerard de Boer (Obdam)
26-07-2018
7

door de schade wordt het bedrijf waarschijnlijk niet meer opgebouwd

Service
Klaas Spieker (Midwoud )
25-07-2018
8

Altijd netjes en vaak ook direct geholpen, wij zijn erg tevreden over deze garage in Zwaag

Service
Stefan Bommer (De Rijp)
25-07-2018
9

Prima en snelle service. Goed inzicht in het te verwachten onderhoud. Geen onderhoud of vervangingen aan het voertuig die niet nodig zijn.

Service
Marion de Haan (Venhuizen)
25-07-2018
8

Betrouwbare en prettige dealer/garagewerkplaats. Vakkundige medewerkers, redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Service
N. Schiphorst (Hoorn)
25-07-2018
10

Al vele jaren een uitstekde dienstverlener met prettig klantgericht personeel. Hier kun je rustig rondkijken zonder direct een 'salestijger' achter je aan te krijgen. Prima sfeer!

Service
Peter A. Bruinsma (Medemblik)
25-07-2018
10

vertrouwd adres, goede service

Service
E h cronie (Wervershooof )
24-07-2018
9

Net wat ik al zei verdienen ze het .vriendelijkheid de ontvangst en vooral de rust

Service
Dhr. Tabois (Hoorn)
23-07-2018
10

Altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Vriendelijke, nette en vooral vakkundige monteurs en medewerkers.

Verkoop
H Stoker (Hoogwoud)
18-07-2018
8

Klantgericht/betrouwdaar

Service
dhr. F. Kotte (Westwoud)
18-07-2018
9

Zij denken mee in het goede onderhoud van mijn auto, zijn heel vriendelijk en nemen de tijd voor de uitleg en de toelichting. Kleine dingen kunnen altijd tussendoor en ze "kennen" mij.

Service
Ava Libgott (Zwaag)
18-07-2018
10

Medewerkers altijd vriendelijk, altijd bereid tot uitleg.De zaak ziet er onberispelijk uit, wanneer je ook komt.Niet alleen de Toyota Yaris die ik heb is TOP, de dealer ook!

Verkoop
Irène Niemeijer (Hoorn)
18-07-2018
10

Zowel de verkopers, alsook de medewerkers in de werkplaats zijn hulpvaardig, deskundig en zeer vriendelijk

Verkoop
J.Buij (Medemblik)
17-07-2018
9

Een prettige garage waar je je gewoon klant voelt en bent.

Service
Mevr.M van Meer
16-07-2018
8

Wij komen er al jaren vindt het een fijne garage. dus je bouwt iets op. Ik voel me er prettig bij ,en er is altijd overleg als er iets extra's bijkomt.

Service
Mevr. M. Enuma (Enkhuizen)
16-07-2018
9

Goede service, men is klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden.Ook de wachtruimte is prima en er is genoeg keuze als je iets wilt drinken.

Service
Dhr, L Blok
11-07-2018
8

Komt goed over, goede uitleg wat betreft de gedane werkzaamheden.

Service
M. Menger (Drechterland)
11-07-2018
8

Prima service, betrouwbaar merk en prima, nuchtere uitstraling van showroom en werkplaats.

Service
Simon Knol (Blokker)
11-07-2018
9

Prima garage, service en vriendelijk staan voorop!!

Service
henny
09-07-2018
8

goede service

Service
George Dikkescheij (Amsterdam)
09-07-2018
10

zeer klantvriendelijk, ook bij garantie geen gezeur gewoon repareren.

Service
Visser (Middenmeer)
09-07-2018
9

Fijne service

Service
N.P.A. MEILINK (WERVERSHOOF.)
09-07-2018
9

prettige behandeling; prima garage; plezierige mensen in de omgang.

Service
Berthe van Engen (Wognum)
28-06-2018
10

Altijd vriendelijk en voorkomend. Geven goede informatie van de te verrichten diensten en voeren deze vlot en deskundig uit.

Service
Mevr. de Graaff (Blokker)
22-06-2018
7

ik geef nooit hoge cijfers

Service
J.
22-06-2018
8

Dit is een prima garage met vriendelijk en betrokken personeel!

Service
P van Akkeren (Hoorn)
22-06-2018
8

Vriendelijk personeel.

Service
Goos. Klingers (Hoorn)
20-06-2018
8

Duidelijk uitleg vriendelijk personeel

Service
Peter
20-06-2018
7

Goede service, vind alleen de prijs aan de hoge kant

Service
mw I. Gorres
20-06-2018
9

Prima service op alle gebied. Vriendelijke mensen bij zowel de balie als in de garage. Er kunnen goede afspraken worden gemaakt over brengen en halen van de auto. Indien nodig wordt contact opgenomen zodat er geen verrassingen zijn als je de auto weer komt ophalen.

Verkoop
Carlo Cools (Bovenkarspel)
20-06-2018
10

Klantvriendelijk en een aangename en gezellige sfeer.Neemt de tijd voor zijn klanten.Altijd wel in voor een gezellig praatje.Als de nieuwe auto mij goed gaat bevallen kom ik zeker terug voor een nieuwe bij deze dealer.

Service
AW den Hollander
13-06-2018
9

Erg vriendelijke medewerkers, gewoon heel goede service en altijd transparant over de kosten.

Service
Dhr W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
13-06-2018
9

Uitstekende en betrouwbare dealer. Is bijzonder service gericht en pleegt vooraf overleg of bepaalde niet verwachte service al of niet verleend moet worden. Kortom een dealer, waarin ik het volste vertrouwen heb.

Service
L. Alders (De Goorn)
13-06-2018
10

Altijd perfect

Service
tjeerd bos (blokker)
13-06-2018
9

goede garage,vriendelijk personeel

Verkoop
Peter Arts (Zwaag)
06-06-2018
10

Perfecte service en behandeling

Service
Thomas Lont (Andijk)
06-06-2018
10

Toyota is een zeer betrouwbaar merk met een uitstekende service.

Service
Lex Ruijter
01-06-2018
10

Deze Toyota dealer straalt in alles een professionele benadering. Het personeel presenteert zich vriendelijk, is verzorgd, is behulpzaam bij vragen, is transparant over mogelijkheden en prijzen bij reparaties of vervanging van onderdelen. De showroom is mooi en smaakvol ingericht. De occasions krijgen een buitengewone schoonmaakbeurt. Het weglaten van de kostenpost "rijklaar maken", ook al betaal ik waarschijnlijk hetzelfde, spreekt me wel aan.

Service
Van Keimpema (Blokker )
01-06-2018
9

Goede mensen.

Service
R.Ploeger (Hoorn)
30-05-2018
8

ben uitermate tevreden !!

Service
Jan van Oostveen (Hoorn)
29-05-2018
10

Goede en betrouwbare behandeling

Service
Peter Kraakman (Hoogkarspel)
29-05-2018
10

Je word altijd heel hartelijk ontvangen en ze staan voor wat ze leveren ....

Service
R. de Klerk
24-05-2018
9

Goede service, prettige bejegening

Service
C straathof (Edam)
23-05-2018
9

Goed gevoel bij jullie bedrijf en service

Verkoop
Frans Apeldoorn (Hoorn)
23-05-2018
9

Ik geef geen 10en

Service
TELLING (Hoorn)
23-05-2018
10

hele fijne mensen

Service
Rob Wisman (Medemblik)
16-05-2018
10

Betrouwbaar

Verkoop
Dave Imming (De Goorn)
15-05-2018
9

Bijzonder prettig geholpen. Fijne afhandeling van alles. Ben zeer tevreden.

Service
Ton Matthesius (Zwaag.)
14-05-2018
8

Mooi bedrijf, Goed personeel, Terzake deskundig en prettige wachtruimte met lekkere koffie.

Verkoop
HW van Setten (Wieringerwerf)
09-05-2018
9

Ik ging heen om de Toyota CH-R eens te bekijken, maar werd er zo prettig geholpen door ****en vond de auto tijdens de proefrit zo leuk dat ik ** de verkoop gunde en geen andere dealers meer heb bezocht!! Ook de aflevering was helemaal naar wens. Ben heel blij met mijn nieuwe toyoto. Hij rijdt GE-WEL-DIG!!!

Service
Martin Roelofsen (Zaandijk)
09-05-2018
9

Gewoon een goede en nette dealer+garage

Service
Prins (Hoorn)
09-05-2018
9

Goede en betrouwbare service

Service
M Verheijdt (Julianadorp)
02-05-2018
8

Omdat de autobedrijf Botman Zwaag, doet wat zij zeggen en je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.Mocht er onverhoopt de auto iets meer werk nodig hebben dan voorzien word dit netjes en correct afgehandeld.Zij hebben mij meerdere malen goed geholpen.

Service
J Zwamborn (Purmerend)
02-05-2018
8

omdat ik daar uitstekend ben voorgelicht over hoe en waarom bepaalde dingen gedaan moeten worden o. a het vervangen van de bougies.

Service
R imming (Hoorn)
26-04-2018
9

Wordt altijd zeer correct behandelt

Service
Keeas en Joke Ruijter (Wijdenes)
25-04-2018
9

TOP! snelle, goede service. keurige afhandeling, klantvriendelijk!

Service
dhr sc.v.diepen
25-04-2018
8

het is een net bedrijf

Service
Gerda spil sierkstra (Hoogkarspel)
25-04-2018
10

Prima service en erg vriendelijk

Service
Jan Grevenstuk (Hoorn)
25-04-2018
10

Korrekt en vriendelijk geholpen.

Service
Jacques Molenaar (Hondsdraf 12 1689 NL Zwaag)
25-04-2018
10

Ik ben al jaren een tevreden klant

Service
K. Bosma (Venhuizen)
20-04-2018
8

Dezelfde verkoper in de showroom zetten en niet steeds een ander.

Service
jej Uffelie (Hoorn)
20-04-2018
9

goede behandeling

Verkoop
Timmermans (Hoorn)
20-04-2018
7

Goede informatie en afhandeling. Inruil bij lease erg laag.

Service
H. Knoope (Alkmaar)
18-04-2018
10

Heel klantvriendelijk en meedenkend. Zowel afd verkoop als de werkplaats. Vrolijke mensen, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Service
Berthe van Engen (Wognum)
18-04-2018
10

Afspraken worden altijd van te voren gemaakt en vervolgens ook correct nagekomen. Vriendelijke bejegening; met verstand van zaken.

Service
Anke Mondeel
18-04-2018
9

Alle personen met wie ik bij Toyota Zwaag tot nu toe te maken heb gehad, zijn vriendelijk, behulpzaam, geduldig. De service is uitstekend en de auto bevalt prima.

Service
Dhr.W.Rieuwerts (Enkhuizen)
18-04-2018
8

uitstekende service , prijs/kwaliteit van het gebodene is goed , prima bedrijf en medewerkers

Service
Dhr.Frits Meijer (Hoorn n-h)
18-04-2018
9

Het is een prima autobedrijf,alles word keurig uitgevoerd en netjes en schoon afgewerkt,en ook word er altijd overlegd als er iets vervangen of gerepareerd moet worden buiten de normale werkzaamheden.

Service
Inge Schouten
05-04-2018
9

Vriendelijk, doen wat ze zeggen. Deskundig.

Service
Gerard Fit (Hoorn)
05-04-2018
9

Ik zou niet kunnen bedenken op welke punten dit bedrijf zich nog kan verbeteren. Prima gewoon

Service
M. Buter (Hoorn)
05-04-2018
10

Autobedrijf Botman heeft klantvriendelijkheid duidelijk als doel. Alle acties zijn duidelijk. Communicatie is helder en alle medewerkers staan je vriendelijk te woord. Daarnaast zorgt de kwaliteit van Toyota ervoor dat Autobedrijf Botman eerlijk zaken kan doen. Er hoeven geef fouten bij de klant verhaald te worden, wat bij de Europese merken zo gewoon is.

Service
H.J. Bakker
29-03-2018
9

service, klantvriendelijkheid en deskundigheid

Service
A. Pelt (Hoorn)
28-03-2018
9

Goede dealer met prettig personeel, die aanvoelen dat je nog een klant bent.

Service
F. Boksma (Amsterdam)
28-03-2018
10

Zeer klantgericht, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Service
Dhr. N. Rellum
28-03-2018
9

Over het algemeen heel tevreden. Een tien is wanneer alles perfect is.

Service
dhr. S. van Goor. (Hoorn.)
28-03-2018
9

Ze zijn zeer betrouwbaar in hun opgave wat er met de auto moet gebeuren. Ook voor de koppeling een opgave gehad.

Service
Dhr. M. Budel (Hoorn)
22-03-2018
8

Ik ben tevreden, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Service
Dhr. H Timmerman
21-03-2018
8

Was de eerste beurt voor de toyota Hilux en deze is naar behoren uitgevoerd. Vriendlijk personeel. Heb alleen van te voren geen prijsopgave gehad voor de onderhouds beurt.

Service
Brens
21-03-2018
9

Service, meedenken, gastvrijheid

Service
Lieke Bussemaker (Hoorn)
08-03-2018
9

betrouwbaar, goede werkplaats, vriendelijk!

Service
T.Selbach (Hoorn )
07-03-2018
8

Gewoon goede garage

Service
Ben steenweg (Schellinkhout )
28-02-2018
7

Prima garage met prima mensen, maar mijn hoofdprobleem (auto trekt nar rechts) lossen ze niet op.

Service
W. Hofman (Hoorn)
28-02-2018
10

Ik ben zeer tevrede over deze dealer

Service
Fred Huissen (Alkmaar)
28-02-2018
9

Auto is gekocht bij Berendsen en de graaf in zwolle .Na slechte ervaringen in alkmaar naar Toyota botman .Dit is tot nu toe goed bevallen

Service
Edwin Dekker (Bovenkarspel)
15-02-2018
9

Vriendelijk, open en duidelijk te woord gestaan.

Service
De Ridder (Hoorn)
08-02-2018
10

Goeie service!

Service
Dhr. K. Spieker (Midwoud)
24-01-2018
8

Tevreden over deze dealer, ????????

Service
Hein van Beusichem (Berkhout)
11-01-2018
8

De firma Botman geeft mij de indruk dat ze hun vak verstaan, zowel in woord als in daden. Altijd een goed antwoord, geen geleuter en de auto is ook altijd goed verzorgd.

Service
Karla Wagner (Venhuizen )
10-01-2018
9

Omdat het altijd heel vriendelijk te woord wordt gestaan . Als wij vragen hebben .

Service
Jan Mantel (ANDIJK)
10-01-2018
9

Plezierig en correct contact met de garage. Ik vertrouw de mensen die er in welke hoedanigheid dan ook werkzaam zijn.

Service
Anoniem
08-01-2018
8

Je wordt keurig geholpen.

Service
Anoniem
27-12-2017
10

Klantvriendelijk, hartelijke medewerkers, meedenkend in geval van reparaties, koop en afspraken plannen

Service
Cobus Herders (Nibbixwoud)
20-12-2017
10

Ik ben naar tevredenheid geholpenZij doen gewoon wat er gezegd wordten vooral geen flauwekul verhalen worden aan je verteld

Service
Anoniem
20-12-2017
9

Wat ik al eerder heb gezegd. Het zijn vakmensen.Niets is te gek.De mensen aan de balie zijn ook heel attent. Ze hebben een chef werkplaats met jarenlange ervaring. Niets dan lof. Prima garage. .

Service
Anoniem
20-12-2017
8

Onderhoud is goed,alleen de auto wordt nooit uitgezogen en gewassen teruggegeven.

Service
Anoniem
13-12-2017
8

Tevreden over de garage.service en werkplaats.

Service
Anoniem
08-12-2017
8

Wij hebben vertrouwen in deze dealer en daarom komen we helemaal naar Zwaag toe. Maar Toyota rijden wordt steeds duurder. Dat is wel een nadeel

Service
Anoniem
07-12-2017
8

Klantvriendelijk en goede communicatie. Jij Extra kosten wordt are altijd telefonisch contact opgenomen.

Service
louise schagen (hoorn)
06-12-2017
10

uitstekend bedrijf

Service
Anneke den Breejen ( Hoogkarspel)
06-12-2017
9

Autobedrijf Botman in Zwaag is een heel klantvriendelijke dealer waar ik super tevreden over ben en die ik ook zeker iedereen aan kan bevelen

Verkoop
Anoniem
04-12-2017
10

klantvriendelijk, voorkomend, verrassend, correct

Service
F.waalberg (Amsterdam)
30-11-2017
8

Goed in omgang met klanten.

Service
Anoniem
29-11-2017
9

Omdat ik uitermate tevreden ben.

Service
Aad van Seters (Scharwoude )
29-11-2017
9

Vakkundig, vriendelijk, fijne omgeving

Verkoop
Theo Meijer (Blokker)
29-11-2017
9

Betrouwbaarheid kundigheid.

Service
Dhr. Houtman (Zwaag)
23-11-2017
10

Altijd een goede en correcte benadering. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Service
Jetty van Klaveren (Enkhuizen )
15-11-2017
10

Een prima bedrijf en deskundig en vriendelijk personeel. Werkzaamheden worden correct uitgevoerd.

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Zéér klantgericht, prettig in de omgang, communicatief sterk, kwaliteit in onderhoud, prijsbewust, flexibel.

Service
Irène Niemeijer (Hoorn)
08-11-2017
9

Ik ben zeer tevreden, misschien is er toch nog iets te verbeteren( al zou ik op dit moment niet weten wat)

Service
Jan van Vliet (Enkhuizen)
08-11-2017
9

Enige negatieve punt is dat men de verkoper na de aankoop van de auto, nooit meer iets van zich heeft laten horen (of zien)

Service
Leo Boekweit (Westwoud)
08-11-2017
10

we zijn heel tevreden over de afhandeling

Service
c boer (blokker)
03-11-2017
8

ik ben nog niet zolang klant

Service
Dhr. J.C.G. Groot (Hoorn)
02-11-2017
9

Nette en vriendelijke behandeling, goede service.

Service
Monique Vloedgraven (Hoorn)
01-11-2017
9

Uitstekende service. Ook bij spoed kun je altijd bij ze terecht, zelfs op zaterdag.

Service
Anoniem
31-10-2017
8

Goede service, professie en klantvriendelijkheid!

Service
Joop van Gorkom (Hoorn NH)
25-10-2017
9

De aankoop van de Toyota IQ is door de verkoper in goede banen geleid, de onderhandelingen over de prijs, accessoires en documenten zijn goed verlopen en de reparatie van de middenarmsteun is goed afgehandeld.Ik heb de Toyota IQ pas een paar maanden, maar ik heb een goede indruk van Toyota Botman Zwaag.

Service
Marijke Bidesie (Zwaag)
25-10-2017
10

De mensen zijn vriendelijke behulpzaam en denken met je mee en wat ook fijn is ik kom er nu al een aantal jaren en ze hebben de zelfde mensen nog dat is ook erg prettig. Dat doet voor mij overkomen als een gezond en goed bedrijf

Service
Anoniem
25-10-2017
8

Een receptie waar de klant vriendelijk en bekwaam wordt ontvangen en een product (auto) dat in kwalitatief opzicht volledig voldoet aan mijn verwachtingen.

Service
Robert Schol (Berkhout)
25-10-2017
8

Kosten indicatie voor het standaard onderhoud niet van te voren gekregen.

Service
Berthe van Engen (Wognum)
23-10-2017
10

Altijd correct en helder in het maken van afspraken. Bij wijzigingen wordt er altijd met mij gebeld.Samen wordt overlegd wat wel of niet gaat gebeuren. Vriendelijke bejegening; altijd dezelfde vertrouwde gezichten. Goed werk en zeer aan te bevelen.

Service
Ruud Pino (Purmerend)
18-10-2017
10

Mooie ruime en lichte showroom met voorzieningen (koffie, thee, limonade, leestafel, gratis wifi) voor klanten die wachten op hun auto die in onderhoud is. Vriendelijk en kundig personeel.

Service
heeremans
11-10-2017
10

prima bedrijf

Service
Anoniem
11-10-2017
10

Alleys prima

Service
Piet Ootjers (Berkhout)
06-10-2017
8

Ik ben tevreden

Service
R. Pereboom (Grootebroek)
29-09-2017
9

Je wordt welkom ontvangen, staan altijd voor je klaar, ook voor de kleine klusjes. De facturen worden duidelijk uitgelegd naar de klanten, grote reparaties worden gedaan alleen in overleg dus je staat nooit voor verrassingen.Het is een ontspannen sfeer en er is ruimte voor een praatje met de werknemers, houden zo!De koffie staat altijd klaar en je kunt vaak wachten tot je auto weer klaar is. Ik ben zeer tevreden klant en kom graag terug.

Service
Anoniem
29-09-2017
10

omdat je er netjes en vriendelijk wordt behandeld volgens de afspraak

Service
Anoniem
27-09-2017
9

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
mevr t v d oever vink (scharwoude)
27-09-2017
9

goed personeel en lekkere kofffie

Service
J. Takken (Blokker)
27-09-2017
8

netjes geholpen, goede service

Service
toni kwakman (nibbixwoud)
26-09-2017
10

correct, vriendelijk, overleg vooraf over bijkomende kosten, gewoon goed

Service
Anoniem
15-09-2017
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en afspraken die ik gemaakt heb met de dealer.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Klantvriendelijk personeel. Eerlijke voorlichting over uit te voeren reparaties. aangename omgeving om op oplevering te wachten. Redelijke prijsstelling.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Goede service. Correcte en vriendelijke benadering.

Service
Hans Louwrier (Opmeer)
06-09-2017
10

Klantgericht, duidelijk en prima service

Verkoop
Gerard Fit (Hoorn)
06-09-2017
9

Eerlijke en duidelijke voorlichting. Goede zakelijke benadering en prima service

Service
Hans de Groot (Hoorn)
04-09-2017
10

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijke medewerkers. Doen wat ze beloven.

Service
Anoniem
31-08-2017
10

Weer prima geholpen en goed advies gehad over de komende, hoge, kosten om deze te verdelen.

Verkoop
Gijs (Hoogwoud)
16-08-2017
9

Zeer nette showroom.Rustige verkoper, geen opdringerige verkooppraktijken.Duidelijke uitleg + offerte.Goed en kort contact t/m aflevering, daarna nog netjes nagebeld over de eerste ervaringen.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Een 10 is perfect maar ik ben zeer tevreden.

Service
Henk de Jong (Hoorn)
16-08-2017
7

De Prius is in januari 2016 afgeleverd en een uitgebreide afleveringsbeurt. Nu bleek voor o.a de airconditioning extra onderhoud nodig.Na ca. 10.000 km?Verder bleek na de aflevering het voorraam lichte krassen te vertonen, waardoor het zicht in het donker met regen matig is. De vorige eigenaar had blijkbaar nogal onzorgvuldig met de ruitenwissers gewerkt. (?!)Hierop is geen garantie gegeven, omdat ze dit ook relatief duur moeten uit besteden.Ik behandel het voorraam zelf met Nano poetsmiddel waardoor het probleem redelijk verholpen wordt. Als dan de onderhoudsrekening ook nog duurder is dan verwacht, geeft dat niet het fijne gevoel

Service
Anoniem
15-08-2017
9

Betrouwbare dealer die no nonsens service levert. Bij voorgaande auto's wist ik op voorhand wat de beurten kosten. Nu heb ik die informatie niet. Puntje van verbetering...

Service
Dhr R Schaffers (Zwaag)
10-08-2017
10

Ze zijn netjes, vriendelijk en zeer professioneel en dat allemaal voor een goede prijs.

Service
Plas (Hoorn)
03-08-2017
9

Afspraak is afspraakNetjes klantvriendelijk

Verkoop
Piet Peerdeman (Bovenkarspel)
26-07-2017
10

Behandeling naar mij is netjes en vriendelijk. Ook de koffie is goed. Veel informatie had ik al van het internet gehaald.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

accuraate behandeling

Service
Anoniem
24-07-2017
8

het is een prima garage met vriendelijk personeel wij hebben geen klachten tot nog toe

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Deskundige, vriendelijke service

Verkoop
Fam. A. Witsenburg (Zwaag)
24-07-2017
10

Na vele merken auto's te hebben gereden nooit meer wat anders dan een Toyota van Botman. De medewerkers zijn net zo betrouwbaar als hun auto's.

Verkoop
Theo van Eijk (Nibbixwoud)
20-07-2017
10

Wederom hebben de medewerkers van Botman Zwaag mij bij de aankoop van mijn nieuwe Toyota uitstekend geholpen. Zowel bij de aankoop als bij de aflevering ben ik weer zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Chapeau!

Service
W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
13-07-2017
9

Groot vertrouwen in werkplaats en eerlijke klantvriendelijke klantbehandeling

Service
Anoniem
13-07-2017
8

Prima service en klantvriendelijkheid

Service
Simon Knol (Blokker)
13-07-2017
9

Prima service. Vriendelijk en behulpzaam en correct personeel.

Verkoop
Anoniem
05-07-2017
9

Goede impressie\

Service
J M Bot
05-07-2017
9

Goede afspraken en goed werk

Service
Mevr. A.J.M. Mastenbroek-Koopman (Edam)
03-07-2017
10

Weet niet of ik dit al eerder heb gemeld. Dit was mijn tweede nieuwe Toyota Yaris die ik bij Autobedrijf Botman Zwaag heb aangeschaft. Ontvangst,
advies, bezichtiging, service: alles verloopt gemoedelijk doch professioneel. Hoewel ik er enige kilometers voor moet omrijden ga ik al jaren getrouw terug!!

Service
Anoniem
30-06-2017
9

Service gericht bedrijf . Klantvriendelijk personeel. Komen gemaaktye afspraken na. Alleen jammer dat niet alle onderdelen in voorraad zijn , zodat mijn auto voor een 2e keer terugmoest, wa

Service
EvanD (Schellinkhout)
30-06-2017
10

Top dealer, goede service

Service
EvanD (Schellinkhout)
30-06-2017
10

Top dealer, goede service

Verkoop
Anoniem
27-06-2017
9

Wordt er altijd vakkundig geholpen.

Service
Mevr Jong de Vries (Purmerend )
23-06-2017
10

Zeer klant vriendelijke ontvangst niet opdringerig
Geen oeverloze discussie over inruil
Aflevering vlgs afspraak
Mijn complimenten

Service
Anoniem
21-06-2017
9

Lijkt me een zeer mooi cijfer wat ze zeker verdienen.

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Wordt altijd netjes te woord gestaan en snel geholpen.
Kwaliteit van geleverd werk is prima.

Service
Jan van Oostveen (Hoorn)
20-06-2017
9

Ze leveren goed en betrouwbaar werk af

Verkoop
Jos Wever (Bovenkarspel)
20-06-2017
9

Service en vriendelijkheid en deskundigheid

Verkoop
Anoniem
09-06-2017
9

Op alle aspecten van de dealer waarmee ik tot nu toe te maken heb gehad (kennismaking, proefrit, aankoop/inruil, aflevering) scoort Botman meer dan goed en krijgt daarom een 9.

Service
Anoniem
08-06-2017
8

Correcte bejegening. Uitstekende service. Klaar terwijl je wacht. Top!

Verkoop
Henk Gerber
07-06-2017
10

klantvriendelijkheid, service, klantgericht, mee denken met de klant.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
10

Alles aan dit bedrijf klopt van verkoop tot garage tot receptie tot verkoop

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en worden altijd goed geholpen.

Service
Thomas Lont (Andijk)
07-06-2017
10

Toyota Botman uit Zwaag doet er alles aan om de Toyotarijder het gevoel te geven een gerespecteerde klant te zijn. Ze nemen de tijd voor je, ze luisteren naar je en ze overleggen met je. Elke klant wordt persoonlijk begeleid en het maakt niet uit of je in een oude Toyota rijd of in een spiksplinternieuwe. De chefmonteur spreekt alles met je door en wijst je op eventuele toekomstige reparaties of als de ruitenwisserbladen vervangen moeten worden. Alles bij elkaar kan ik zeggen dat ik nog nooit zo'n goede behandeling in een toch wel zakelijk autobedrijf mocht ontvangen, Chapeau!

Verkoop
Jacques van Westen (Volendam)
01-06-2017
10

Een dealer waar je het gevoel krijgt om echt thuis te komen. Hier staat de klant echt op nummer 1.

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Mijn auto bevalt mij prima. Het personeel in Zwaag is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De service is uitstekend. Ik heb er tot nu toe geen spijt van dat ik een Toyota heb gekocht en tot nu toe ben ik ook heel blij met de dealer in Zwaag.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

goede service

Service
Anoniem
31-05-2017
7

Omdat zij erg klantvriendelijk zijn. Ze werken goed om jouw auto weer klaar te maken. Echter vind ik jammer dat aan onderhoud altijd een pakket aan vast zit. Daardoor je als klant het gevoel hebt dat je betaald voor dingen wat eigenlijk niet nodig zijn. Mijn oplossing zou zijn: betalen voor de uren plus wat er ook daadwerkelijk gebruikt is. Er was niks mis met mijn auto, maar toch 196 euro verder.

Service
J.Grevenstuk (Hoorn)
31-05-2017
10

Een prettige en persoonlijke bediening.

Service
Anoniem
26-05-2017
10

Klantvriendelijk zonder te overdrijven, duidelijk, kennis van zaken, goed gevoel.

Service
Dhr. J Bakker (Beets (NH))
24-05-2017
9

Ik ben ruim twintig jaar klant van deze garage en ben uiterst tevreden
over de behandeling van aankoop van een Toyota en zeer tevreden
over de onderhoudsbeurten bij dit bedrijf.

Verkoop
GPM Pennekamp (Grootebroek)
22-05-2017
9

We zijn zeer tevreden over Toyota in het algemeen, het is een solide sterke auto. De autodealers en daarbij de verkopers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. We voelde ons vrij in onze keus.

Service
w.m. Hansen (Enkhuizen)
19-05-2017
8

omdat er altijd een goede sfeer heerst en betrouwbaar

Service
Anoniem
17-05-2017
10

Vriendelijke benadering. Als er extra reparaties nodig zijn wordt je keurig op de hoogte gesteld. Geen verassingen achteraf op de factuur.

Service
Anoniem
17-05-2017
10

Vriendelijke behandeling de koffie staat klaar ,moet er iets aan de auto gebeuren dan komt de chef er over praten,de auto kreeg een 13jaren beurt, en de wissers moesten vervangen en ook de geurfilter ,en je word geroepen als hij klaar is,dan bekijk je samen wat er gedaan is en je krijgt een testrapport.

Service
J.Zwamborn. (Purmerend)
11-05-2017
8

Vriendelijk goede voorlichting en service.

Service
M. de Boer
10-05-2017
10

Goede service, betrouwbaar, klantvriendelijk.

Service
Prins (Hoorn)
10-05-2017
10

Goede service en betrouwbaar.

Service
Anoniem
01-05-2017
8

Deskundig en klantgericht

Service
Anoniem
01-05-2017
10

Goed overleg en service

Service
mevr. Femmy Soeters (Zwaag)