Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

473 commentaren van in totaal 473 beoordelingen
Verkoop
Theo van Eijk (Nibbixwoud)
20/07/2017
10

Wederom hebben de medewerkers van Botman Zwaag mij bij de aankoop van mijn nieuwe Toyota uitstekend geholpen. Zowel bij de aankoop als bij de aflevering ben ik weer zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Chapeau!

Service
Anoniem
13/07/2017
8

Prima service en klantvriendelijkheid

Service
Simon Knol (Blokker)
13/07/2017
9

Prima service. Vriendelijk en behulpzaam en correct personeel.

Service
W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
13/07/2017
9

Groot vertrouwen in werkplaats en eerlijke klantvriendelijke klantbehandeling

Verkoop
Anoniem
05/07/2017
9

Goede impressie\

Service
J M Bot
05/07/2017
9

Goede afspraken en goed werk

Service
Mevr. A.J.M. Mastenbroek-Koopman (Edam)
03/07/2017
10

Weet niet of ik dit al eerder heb gemeld. Dit was mijn tweede nieuwe Toyota Yaris die ik bij Autobedrijf Botman Zwaag heb aangeschaft. Ontvangst,
advies, bezichtiging, service: alles verloopt gemoedelijk doch professioneel. Hoewel ik er enige kilometers voor moet omrijden ga ik al jaren getrouw terug!!

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Service gericht bedrijf . Klantvriendelijk personeel. Komen gemaaktye afspraken na. Alleen jammer dat niet alle onderdelen in voorraad zijn , zodat mijn auto voor een 2e keer terugmoest, wa

Service
EvanD (Schellinkhout)
30/06/2017
10

Top dealer, goede service

Service
EvanD (Schellinkhout)
30/06/2017
10

Top dealer, goede service

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

Wordt er altijd vakkundig geholpen.

Service
Mevr Jong de Vries (Purmerend )
23/06/2017
10

Zeer klant vriendelijke ontvangst niet opdringerig
Geen oeverloze discussie over inruil
Aflevering vlgs afspraak
Mijn complimenten

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Lijkt me een zeer mooi cijfer wat ze zeker verdienen.

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Wordt altijd netjes te woord gestaan en snel geholpen.
Kwaliteit van geleverd werk is prima.

Service
Jan van Oostveen (Hoorn)
20/06/2017
9

Ze leveren goed en betrouwbaar werk af

Verkoop
Jos Wever (Bovenkarspel)
20/06/2017
9

Service en vriendelijkheid en deskundigheid

Verkoop
Anoniem
09/06/2017
9

Op alle aspecten van de dealer waarmee ik tot nu toe te maken heb gehad (kennismaking, proefrit, aankoop/inruil, aflevering) scoort Botman meer dan goed en krijgt daarom een 9.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

Correcte bejegening. Uitstekende service. Klaar terwijl je wacht. Top!

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk en worden altijd goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Alles aan dit bedrijf klopt van verkoop tot garage tot receptie tot verkoop

Verkoop
Henk Gerber
07/06/2017
10

klantvriendelijkheid, service, klantgericht, mee denken met de klant.

Service
Thomas Lont (Andijk)
07/06/2017
10

Toyota Botman uit Zwaag doet er alles aan om de Toyotarijder het gevoel te geven een gerespecteerde klant te zijn. Ze nemen de tijd voor je, ze luisteren naar je en ze overleggen met je. Elke klant wordt persoonlijk begeleid en het maakt niet uit of je in een oude Toyota rijd of in een spiksplinternieuwe. De chefmonteur spreekt alles met je door en wijst je op eventuele toekomstige reparaties of als de ruitenwisserbladen vervangen moeten worden. Alles bij elkaar kan ik zeggen dat ik nog nooit zo'n goede behandeling in een toch wel zakelijk autobedrijf mocht ontvangen, Chapeau!

Verkoop
Jacques van Westen (Volendam)
01/06/2017
10

Een dealer waar je het gevoel krijgt om echt thuis te komen. Hier staat de klant echt op nummer 1.

Service
Anoniem
31/05/2017
7

Omdat zij erg klantvriendelijk zijn. Ze werken goed om jouw auto weer klaar te maken. Echter vind ik jammer dat aan onderhoud altijd een pakket aan vast zit. Daardoor je als klant het gevoel hebt dat je betaald voor dingen wat eigenlijk niet nodig zijn. Mijn oplossing zou zijn: betalen voor de uren plus wat er ook daadwerkelijk gebruikt is. Er was niks mis met mijn auto, maar toch 196 euro verder.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

goede service

Service
Anoniem
31/05/2017
9

Mijn auto bevalt mij prima. Het personeel in Zwaag is uiterst vriendelijk en behulpzaam. De service is uitstekend. Ik heb er tot nu toe geen spijt van dat ik een Toyota heb gekocht en tot nu toe ben ik ook heel blij met de dealer in Zwaag.

Service
J.Grevenstuk (Hoorn)
31/05/2017
10

Een prettige en persoonlijke bediening.

Service
Anoniem
26/05/2017
10

Klantvriendelijk zonder te overdrijven, duidelijk, kennis van zaken, goed gevoel.

Service
Dhr. J Bakker (Beets (NH))
24/05/2017
9

Ik ben ruim twintig jaar klant van deze garage en ben uiterst tevreden
over de behandeling van aankoop van een Toyota en zeer tevreden
over de onderhoudsbeurten bij dit bedrijf.

Verkoop
GPM Pennekamp (Grootebroek)
22/05/2017
9

We zijn zeer tevreden over Toyota in het algemeen, het is een solide sterke auto. De autodealers en daarbij de verkopers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. We voelde ons vrij in onze keus.

Service
w.m. Hansen (Enkhuizen)
19/05/2017
8

omdat er altijd een goede sfeer heerst en betrouwbaar

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Vriendelijke benadering. Als er extra reparaties nodig zijn wordt je keurig op de hoogte gesteld. Geen verassingen achteraf op de factuur.

Service
Anoniem
17/05/2017
10

Vriendelijke behandeling de koffie staat klaar ,moet er iets aan de auto gebeuren dan komt de chef er over praten,de auto kreeg een 13jaren beurt, en de wissers moesten vervangen en ook de geurfilter ,en je word geroepen als hij klaar is,dan bekijk je samen wat er gedaan is en je krijgt een testrapport.

Service
J.Zwamborn. (Purmerend)
11/05/2017
8

Vriendelijk goede voorlichting en service.

Service
M. de Boer
10/05/2017
10

Goede service, betrouwbaar, klantvriendelijk.

Service
Prins (Hoorn)
10/05/2017
10

Goede service en betrouwbaar.

Service
Anoniem
01/05/2017
8

Deskundig en klantgericht

Service
Anoniem
01/05/2017
10

Goed overleg en service

Service
mevr. Femmy Soeters (Zwaag)
26/04/2017
10

Ik kom hier al 14 jaar. Wordt altijd keurig geholpen, ik krijg uitleg, wordt netjes gebeld als er iets vervangen moet worden. Afgelopen jaar drie keer pech gehad (accu, band, uitlaat) en kon meteen tussendoor geholpen worden. Ik vertrouw de medewerkers volkomen.

Service
Anoniem
18/04/2017
8

heb een jarenlange goede ervaring met dit bedrijf

Service
Anoniem
18/04/2017
9

Prettige dealer waarbij persoonlijk contact nog hoog in het vaandel staat.

Verkoop
F.A.van Drunick (Zwaag)
13/04/2017
9

prettige en correcte behandeling

Service
Aad van Seters (Scharwoude)
12/04/2017
10

Fijn bedrijf, kundig en klantvriendelijk! Je voelt je gezien

Service
Anoniem
12/04/2017
10

Klantvriendelijk, accuraat, zorgvuldig in de communicatie

Service
Ava Libgott (Zwaag)
12/04/2017
10

Mijn Yaris is ook mijn eerste Toyota, ik ben helemaal tevreden over deze auto en de over de uitstekende service van Toyota Botman!

Service
NH Adviesgroep
12/04/2017
10

Prima service, goede uitleg altijd als er wat is. Fijne mensen. Betrouwbare partner voor onderhoud aan onze Toyota's.

Service
Anoniem
06/04/2017
9

Je voelt je welkom, men is vriendelijk, men heeft tijd voor je. Je wordt serieus genomen. Men is duidelijk, als klant weet je waar je aan toe bent.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Prima geholpen

Verkoop
Peter Arts
05/04/2017
9

Goede garage. Fijne verkoper. Hoeft wat mij betreft niets te veranderen. Deze kwaliteit handhaven.

Service
Anoniem
30/03/2017
8

Vriendelijke benadering ,komen vertrouwd over waardoor we hier een goed gevoel bij hebben voor het onderhoud.

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

Autobedrijf beoordeelt met een negen omdat ze een erg kantvriendelijke toenadering hebben naar de klant toe, alle vragen eerlijk beantwoorden en tot slot je een geweldige ervaring bezorgen bij het krijgen van je eerste auto!

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Deskundig personeel en goede uitleg over eventueel uit te voeren werkzaamheden

Service
Dhr R.G.Oppelaasr (Heemskerk)
23/03/2017
10

Ik ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en de service van autobedrijf Botman.

Service
M. Hogeboom-Assenberg (Hoorn)
23/03/2017
9

ik ben zeer tevreden over de behandeling

Verkoop
kim volger (oterleek)
20/03/2017
8

Vriendelijk, duidelijk, geen mooie praatjes maar de waarheid.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Goede service

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Er wordt goed werk geleverd, goede service.

Verkoop
mevr. N.Mokeeva (Hoorn)
16/03/2017
10

je wordt altijd geholpen wanneer je het nodig hebt .Heel vriendelijke mensen

Verkoop
Victor Roelofszen
16/03/2017
9

Ik geef een 9, omdat ik vriendelijk, met kennis, en enthousiast ben ontvangen. Tijdens het hele proces heb ik geen onduidelijkheid gehad. Ik wil graag de verkoper persoonlijk bedanken voor zijn tijd en inzet.

Verkoop
Ron Eijling (Hoorn)
09/03/2017
9

Vriendelijk, geduldig, kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
10

Vriendelijk en goede uitleg over de auto. Neemt echt de tijd.

Service
Familie Bussemaker (Hoorn)
08/03/2017
9

Vriendelijke mensen, goede service en betrouwbaar!

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Prima service

Service
Dhr. Schol J.W. (Berkhout)
01/03/2017
9

Na een lang Opel verleden, met een vervelende afloop. Nu al in mijn derde Toyta, had ik veel eerder moeten doen. Een goede en vriendelijke dealer, kunnen veel merken een voorbeeld aan nemen. Ook mijn schoondochter aan een occasion van Toyota geholpen.
Zeer tevreden.

Verkoop
K koning (Hoorn)
01/03/2017
10

Zeer fijn geholpen!

Verkoop
T Blankenzee-Baerts
24/02/2017
10

De werkplaats ongelooflijk netjes .
Geen vieze kleding .
De mensen zijn allemaal zo echt, heel vriendelijk.
Als je daar binnen loopt voel je je welkom .

Service
Dhr W.D.Collette (Grootebroek)
23/02/2017
10

Een mooi en perfect bedrijf, met goed vriendelijk personeel.

Verkoop
khelawan (Blokker )
22/02/2017
8

Zijn vakkundige mensen die daar werken

Verkoop
Bokhove
21/02/2017
9

Prima en deskundig geholpen en niet opdringerig.

Service
Anoniem
14/02/2017
9

Volledig aan de wensen voldaan , verder geen op of aanmerkingen

Service
Koos bakker (Hoorn)
14/02/2017
8

Prettig bedrijf en leuk en goed personeel

Service
H.W.P. van Beusichem (Berkhout)
07/02/2017
9

Ik word altijd snel en goed geholpen. Het bedrijf geeft me nog het gevoel dat ik klant ben.

Service
Peter Booij (Hoorn)
25/01/2017
8

Vriendelijk, betrouwbaar en goede kwaliteit

Service
Anoniem
20/01/2017
8

Gewoon goed

Service
Anoniem
09/01/2017
8

goed en vriendelijk

Service
Anneke den Breejen (Hoogkarspel)
28/12/2016
9

Omdat het een vriendelijk en klantgericht bdrijf is.
Die ik zeker bij anderen zou aanbevelen 🖒

Service
Dhr. B. Swinkels (Enkhuizen)
21/12/2016
10

Deze dealer ervaar ik als een klantgericht bedrijf dat meedenkt en servicegericht is.
Afspraken worden nagekomen en de communicatie is helder.
Mijn Toyota Aygo heb ik nu ruim 8 jaar nieuw gekocht en in het onderhoud bij dit bedrijf.
Het merk is net als de dealer zeer betrouwbaar.

Service
Anoniem
15/12/2016
8

Goede uitstraling. Vlotte afhandeling.

Service
Lex Koster (Spierdijk)
14/12/2016
9

Altijd vriendelijk en stipt in de uitvoering

Verkoop
Frank Sprenger (Hoorn)
09/12/2016
10

Vanaf het begin, was het contact, via de mail, uiterst vriendelijk en professioneel en eigenlijk via dit contact was het voor ons al 'klip en klaar', dat wij een Toyota wilde kopen en omdat wij nu met z'n tweeën zijn, ook het type: Een Toyota Aygo x-Sport uitvoering. Het gehele '(in)verkoop proces' verliep heel soepel en prettig. De verkoopadviseur nam gedurende dit hele proces ruim de tijd voor ons en ook de aflevering werd 'echt' een heuglijk feit, incl. bloemen en foto's. Onze complimenten. :-)

Verkoop
Jan van Oostveen (Hoorn Nh)
09/12/2016
9

Al jaren een klant en nooit een nare ervaring gehad. Alle vragen snel en correct beantwoord en opgelost.

Service
Jane de haan (Hoorn )
02/12/2016
9

Omdat de service goed en de mensen heel gastvrij zijn

Service
Anoniem
01/12/2016
9

Vriendelijk en deskundig. Altijd tijd voor tussendoortjes en een afspraak voor grotere dingen is zo gemaakt.

Service
C.M. Ligthert (Hoorn nh)
10/11/2016
9

goede service, prettige mensen.

Service
Hr. P.M.Ootjers (Berkhout)
26/10/2016
8

Omdat ze netjes te werk gaan en de kosten vallen me steeds weer mee

Service
Anoniem
20/10/2016
9

Je wordt als klant te woord gestaan, goed opgeleide medewerkers.

Service
Ava Libgott (Zwaag)
19/10/2016
10

Alles is in orde, de mensen zijn altijd vriendelijk en de zaak ziet er altijd TOP uit, schoon en netjes!

Service
Anoniem
14/10/2016
8

Vriendelijke mensen, ze proberen alles zo goed mogelijk te regelen, elektrische fiets beschikbaar, overleg als er dingen anders zijn en wat de kosten zijn, koffie/thee beschikbaar, regionale krant om te lezen. Niet moeilijk doen om afspraak te maken. Lamp vervangen onverwachts kan je op wachten.

Service
A.J.Ernst (Hoorn)
12/10/2016
9

Ik word altijd correct te woord gestaan en prima geholpen volgens afspraak.

Service
Geert Boogaard (Enkhuizen)
05/10/2016
8

Duidelijke info (vooroverleg) wat er moet gebeuren. Flexibel in het maken van afspraken. Juiste info wat er is uitgevoerd.

Service
Cor Bobeldijk (Hoorn)
03/10/2016
10

Het is een betrouwbare en hulpvaardige dealer.

Service
Rolf Wolting (Purmerend)
21/09/2016
10

Vriendelijke mensen. Vakkundig. Levenslange garantie op de accu's van mijn Prius (eerste eigenaar)
Behulpzaam. Nette inruilprijzen. Goede adviezen. Reparatie en onderhoud worden zorgvuldig en correct uitgevoerd.

Service
Frank p (Hoogkarspel)
31/08/2016
10

Deskundig personeel en juiste benadering naar klanten toe.

Service
Dhr. G.W. Metting (Enkhuizen)
17/08/2016
10

Prima service, klantvriendelijk en uitstekende verkoop

Service
Jan van Oostveen (Hoorn Nh)
10/08/2016
9

Al jaren een klant en nooit een nare ervaring gehad. Alle vragen snel en correct beantwoord en opgelost.

Service
Sjoerd van Goor. (Hoorn.)
10/08/2016
10

Ze zijn zeer betrouwbaar en heb geen enkele klacht. Nooit gehad.

Service
Anoniem
05/08/2016
9

Prima service. Steeds overleg en advies over uit te voeren werkzaamheden. Geen 'verrassingen ' op de rekening.

Service
Frank Sprenger (Hoorn)
05/08/2016
10

Vanaf het begin, was het contact, via de mail, uiterst vriendelijk en professioneel en eigenlijk via dit contact was het voor ons al 'klip en klaar', dat wij een Toyota wilde kopen en omdat wij nu met z'n tweeën zijn, ook het type: Een Toyota Aygo x-Sport uitvoering. Het gehele '(in)verkoop proces' verliep heel soepel en prettig. De verkoopadviseur nam gedurende dit hele proces ruim de tijd voor ons en ook de aflevering werd 'echt' een heuglijk feit, incl. bloemen en foto's. Onze complimenten. :-)

Service
Oud. N.A. (Venhuizen)
05/08/2016
9

correct geholpen door de chef monteur.
altijd een betrouwbaar gevoel.
helaas is dat wel eens anders geweest bij andere garages.

Service
Anoniem
27/07/2016
8

Vriendelijken bekwaam personeel, goede uitleg en communicatie.

Service
Dhr.Th.P.Sweep (Zwaag)
27/07/2016
9

De benadering van het personeel is zeer voorkomend en verdiend alle lof.

Service
Anoniem
25/07/2016
9

tevredenheid

Service
J Bakker (Beets 116A, 1475JH Beets)
25/07/2016
9

daar de onderhoudsbeurten zorgvuldig en correct worden uitgevoerd
heeft er toe geleid dat wij reeds 19 jaar nooit langs de weg stil zijn komen te staan en
dat is heel wat waard. groot compliment voor deze garage.

Service
Simon Knol (Blokker)
21/07/2016
9

Prima service. Vakkundig en vriendelijk personeel. Gastvrije mensen en ontvangst. Je voelt je thuis.

Service
J. Zwamborn (Purmerend)
20/07/2016
8

Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Anoniem
19/07/2016
9

Ik ben erg tevreden over de service en geleverde dienst inclusief het gebruik van een elektrische fiets.

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
10

Zeer goede en klantvriendelijke dealer met medewerkers die veel verstand van zaken hebben

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Persoonlijke benadering. Down to earth. Duidelijke en heldere communicatie.

Service
Dhr. R. Eijling (Hoorn nh)
13/07/2016
9

Altijd goed, altijd correct.

Service
Emmy Snip Groot. (Oosterblokker)
13/07/2016
8

Wij worden correct behandeld, niets is te veel en personeel zeer vriendelijk, wij zijn ook zeer tevreden.
Nog veel Succes!!

Service
Anoniem
08/07/2016
10

Zeer vakkundig en uitermate klantvriendelijk

Service
Anoniem
06/07/2016
10

Alles is super geregeld.

Service
Anoniem
30/06/2016
9

Goede en snelle service, afspraken en beloften worden waargemaakt.

Service
Anoniem
29/06/2016
7

Nette garage, wel "aan de prijs"

Service
Anoniem
23/06/2016
9

Correct, vriendelijk, geduldig en houdt zich aan de afspraken.

Verkoop
Familie Reus (Lutjebroek)
22/06/2016
10

Wij gewoon heel erg tevreden met de service van deze zaak. Gewoon BLIJ mee.
Erge vriendelijke mensen

Verkoop
Anoniem
21/06/2016
8

Goede begeleiding en juiste informatie

Service
Anoniem
16/06/2016
9

Erg prettige, duidelijke service en alles volgens de afgesproken prijzen. Zo hoort het.

Service
M. Prins (Hoorn)
16/06/2016
9

Goede service, betrouwbaar, eerlijk, behulpzaam

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Men beantwoordt mijn vragen snel en adequaat. Nadat ik de auto uit de garage of showroom reed heb ik heb op de hoogte gehouden over het verbruik. Hij antwoordde vrij snel en enthousiast, Dat geeft een heel goed betrouwbaar gevoel!

Verkoop
Anoniem
15/06/2016
10

Kennis, betrouwbaar, komt afspraken na. Zaak ziet er zeer verzorgd uit

Service
Anoniem
15/06/2016
10

valt niet over te twisten

Service
Helma Knoope (Alkmaar)
15/06/2016
9

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg als er iets is met de auto. Altijd tussendoor terecht kunnen.

Service
Jansson (Hoorn)
15/06/2016
10

Na 4 jaar onderhoud en servicebeurten en mij als klant het zo gemakkelijk mogelijk maken ben ik buitengewoon tevreden .

Service
Anoniem
08/06/2016
10

correcte persoonlijke behandeling. factuur betaling flexibel, pin of mee. terugkoppeling info is goed

Verkoop
J.R. Bosma (Medemblik)
08/06/2016
9

Ik ben prima ontvangen en ze gaven me al de info die ik nodig had. Ook na de aanschaf heb ik via de mail nog vragen gesteld en deze zijn meteen beantwoord.

Service
Thomas Lont (Andijk)
08/06/2016
10

De service is zonder meer uitstekend en vriendelijk te noemen. De dealer is betrouwbaar en de afspraken zijn bindend. Je kan als klant overleggen en je krijgt een eerlijke en duidelijke specificatie over eventuele reparaties. Ik zou deze dealer en de mensen en de Toyota bij iedereen aanraden.

Service
Wim Snoey kiewit (Hoorn)
02/06/2016
9

prima service. Duidelijke communicatie.

Service
Anoniem
01/06/2016
10

prettige mensen; zeer profesioneel, kundig en betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden

Service
Ben steenweg (Schellinkhout)
01/06/2016
9

Goede service, goede garage, punctueel en vakmanschap, betrouwbaar

Verkoop
De heer Lokkers (Wognum)
01/06/2016
10

We zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Door de proefrit en het enthousiasme van de verkoper hebben we toch gekozen voor een hybride. Wat een fantastische auto! Wij zijn zeer blij met de keuze van Toyota en met de dealer.

Service
M.porras ocana (zwaag)
01/06/2016
9

uitstekend personeel

Service
Anoniem
26/05/2016
10

Vriendelijke medewerkers
Deskundig
Thuisgevoel

Service
Dhr. A. Helling (Zwaag)
26/05/2016
10

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar, klantgericht ... daar houden we van!

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Er wordt wat hard onderhandeld bij aankoop van een nieuwe auto, maar de service daarna is uitstekend.

Service
Dhr. H. Stap (Berkhout)
25/05/2016
10

Onderhoud is in de afgelopen 10 jaar perfect afgewikkeld en als er een onderdeel voor vervanging moest worden aangebracht dan gaf men altijd keurig eerst een prijsopgave die altijd overeenkwam met de uiteindelijke factuur.

Service
Ruud Willemse (Hoorn)
25/05/2016
8

Klantvriendelijk en service gericht

Service
T.j.Bandsma (Hoogkarspel )
25/05/2016
10

Prima klantvriendelijke behandeling

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Goede en vriendelijke behandeling. Na de koop bleef een ieder vriendelijk, ook bij vragen.

Service
Henny Schoonderwoerd (Blokker)
11/05/2016
10

Uitstekend bedrijf met goed personeel, goede service en goede uitstraling

Service
Jan van Oostveen (Hoorn Nh)
11/05/2016
9

vanwege de goede service en het nakomen van afspraken

Service
Lydia Huizinga (Zwaag)
11/05/2016
10

Service, klantgerichtheid, duidelijke uitleg

Service
Dhr. L.E. Sedney (Hoorn)
06/05/2016
9

De open en vriendelijkheid zoals het ontvangst mij tegemoet komt bij binnen treden tot het moment bij verlaten van het gebouw, is prettig te ervaren en kom er graag terug.

Service
Anoniem
04/05/2016
10

prima dealer en goed mee te praten en te handelen

Service
Jacques van Westen (Volendam)
04/05/2016
10

Een dealer waarbij je je echt klant voelt en afspraken altijd op een perfecte en klantvriendelijke wijze worden nagekomen!

Service
Aad Dingjan (Enkhuizen)
29/04/2016
9

Het personeel heeft altijd een vriendelijke en inlevende houding. De laatste keer kwam men zelf met de suggestie een deuk uit de bumper te halen. Deze klus heeft de monteur boven verwachting mooi uitgevoerd. In plaats van een "9", zou ik ook een "10" hebben kunnen geven.

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
10

Ik heb vertrouwen in het merk Toyota. Ik rijd al vanaf 1970 Toyota. Ik heb diverse modellen gehad. Toyota Botman heeft naar
mijn mening goede service en vakkundig personeel.

Verkoop
Hans Louwrier (Opmeer)
29/04/2016
10

Bij aankoop van de nieuwe auto prima voorgelicht door de verkoper. Uit ervaring weet ik dat er een heel goede service wordt gegeven.
Over het bedrag van de offerte was snel overeenstemming bereikt.

Service
Mevr. van der Ven (Stompetoren)
29/04/2016
10

Ik word altijd beleefd en prettig ontvangen en mijn auto staat weer op de afgesproken tijd klaar.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Het is er goed.

Service
Gerard Fit (Hoorn)
20/04/2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer omdat ik het nog niet heb meegemaakt dat zij zich niet hebben gehouden aan gemaakte afspraken, een goede kwaliteit van uitvoering hebben en daarnaast correct en vriendelijk zijn. Kortom een uitstekende service bieden met een goede kwaliteit van diensten

Service
Anoniem
15/04/2016
9

Prima service. De Auto was op de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden.

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Altijd behulpzaam en vriendelijk.

Service
Dhr H.Ligthart (Hoorn)
07/04/2016
10

heel prettige mensen en ontvangst, zeer professioneel en zeer service gericht ( en uiteraard een prima auto)

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
9

Transparant en eerlijk.

Service
A.J. Out-Boerse (Hoorn)
23/03/2016
10

Contact opgenomen met de dealer ivm lekkage Aygo. Het (werkplaats)personeel is net zolang doorgegaan tot het probleem opgelost was en bleef vriendelijk en geduldig. Grote klasse!

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
9

Betrouwbaar, denken mee en fijn contact. Komen hier al vele jaren.

Service
Anoniem
23/03/2016
10

Ik ben rondom tevreden!

Service
Kees v.d.Duijn Schouten (Hoorn)
23/03/2016
9

Een Toyota dealer met goede service die afspraken goed nakomt.

Service
René Lieman (Hoorn )
23/03/2016
9

Wij zijn al jaren klant omdat ons vertrouwen nooit is beschaamd, er wordt meegedacht, er heldere afspraken worden gemaakt die worden nagekomen, men altijd vriendelijk is.

Service
J.W. de Jong (Enkhuizen)
17/03/2016
9

Tienen worden niet gegeven, want niemand is perfect.
Als dat zo was dan zou het wel erg saai zijn om op deze wereld te leven.

Service
M.Lieman (Hoorn)
16/03/2016
9

We worden altijd naar tevredenheid geholpen

Service
Henderikus Brouwer (Blokker)
14/03/2016
9

door hun werkwijze en omgang met de klanten

Verkoop
Anoniem
10/03/2016
9

Belangrijk is als ik naar buiten loop dat we beiden te vrede zijn

Service
Fam. Angevare (Hoorn)
10/03/2016
8

Prima dealer, aardige mensen, altijd de intentie om er voor te gaan.
1 minpuntje over de laatste grote beurt, triest om arbeidsloon door te belasten € 7.80 ex btw voor het vervangen van 2 remlichtlampjes. Daar kan ik enorm op afknappen.

Service
Jan Boele (Spanbroek)
10/03/2016
9

Prettige receptie , luisterend oor , goede uitleg omtrent de techniek .

Service
Dhr. M. van de Loo (Blokker)
07/03/2016
9

Prettig contact met balie- en onderhoudsmedewerkers.
Goede kwaliteit uitvoering.

Service
M,v.Berkum (Avenhorn)
04/03/2016
9

zoals altijd goede behandeling

Service
Anoniem
03/03/2016
10

ik ben een tevreden klant, wordt altijd goed geholpen

Service
Dhr.W. Hofman (Hoorn. NH)
03/03/2016
9

Ik ben zeer tevreden over deze dealer.

Service
Dhr W.D.Collette (Grootebroek.)
25/02/2016
10

Ben zeer tevreden over hoe alles verloopt tijdend het onderhoud van mijn auto.
Het tussentijds contact en de uitleg bij het ophalen van mijn auto.

Service
Ruud Pronk (Venhuizen)
24/02/2016
9

Ik word er prima behandeld enz. maar een 10 is alleen voor heiligen. Ik heb er nog nooit een gehaald

Service
J.W. Schol (Berkhout)
17/02/2016
9

Als je een tien geeft valt er niets meer te verdienen, dus een uitdaging om de boel scherp te houden.

Service
Lieke Bussemaker (Hoorn)
17/02/2016
8

Vertrouwde mensen. Vriendelijke uitstraling.

Service
mevr.G.P. de Hart-Schuitemaker (Venhuizen)
17/02/2016
2

Ik ben zeer tevreden klant en ik word correct geïnformeerd en geholpen.

Service
Piet Peerdeman (Bovenkarspel)
10/02/2016
10

Ik heb geen problemen gehad en ben vriendelijk/vakkundig geholpen.

Service
Sjaak Knol
10/02/2016
10

Klantvriendelijk en in de werkplaats zeer gedreven vaklui

Verkoop
Anoniem
04/02/2016
9

Goede service.
Tevreden met de aankoop van de nieuwe auto

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Goede service
betrouwbaar
gratis elektrische leenfiets

Verkoop
Anoniem
01/02/2016
9

Goede verkoper! Duidelijk interesse in de persoon en herkend je als je later de showroom nog eens in komt. Heeft lol in zijn werk en is daar echt mee bezig.

Verkoop
Dhr. A.H. Pel (Hoorn N-H)
01/02/2016
10

Wederom servicegerichtheid

Service
Dhr. J Stapel (Lambertschaag)
01/02/2016
10

Klantvriendelijk, informatief, oplettend en meedenkend. Goede service en onderhoud.

Verkoop
E. van Vuure (Hoorn)
28/01/2016
8

mooie en goed ingerichte werkplaats en mooie showroom.

Service
Peter Booij (Hoorn)
27/01/2016
8

Duidelijke en betrouwbare dienstverlening met prima kwaliteitsniveau.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
8

Prima dealer met een menselijke benadering. Wordt er altijd prima geholpen, zelfs als er onverwachts iets is.

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

Goed en correct voorgelicht en geholpen.

Service
Hein van Beusichem (Berkhout)
20/01/2016
10

Het wachten tijdens een onderhoudsbeurt bij deze dealer is geen straf. Een kopje koffie, de ochtendbladen, wat vakbladen, terwijl je weet dat de auto in goeden handen is. Helaas even uit het artikel gehaald door een monteur die graag wil weten wat ik nou precies met het wegvallen van de DAB radio bedoelde. Daarna weer verder met het artikeltje over Le Mans. Ik gleed weer terug in de tijd, in de tijd dat de klant nog koning was. Even later was de auto klaar, afrekenen. Buiten stond de Prius al geparkeerd, met de neus in de rijrichting. Waarom ligt het onderhoudsboek op de rechter voorstoel en niet in het kastje? Natuurlijk! Ze willen dat ik er even in kijk, om te zien dat alles netjes is afgetekend. Is er nou niets op deze dealer aan te merken? Nee, tot op heden niet. Tevreden rijd ik naar huis.

Service
Ngj.Schoenmaker (Nibbixwoud)
20/01/2016
9

Gewoon perfect

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
8

Vriendelijke en deskundige verkopers

Service
Harry van Schaick (Enkhuizen)
08/01/2016
9

klant vriendelijk, op tijd, schoon, heldere uitleg en op het laatste moment kon de monteur nog iets voor mij doen.

Service
cobus herders (nibbixwoud )
04/01/2016
9

Klant vriendelijke behandeling en goed werk

Service
Familie Straathof (Edam)
04/01/2016
9

Een zeer goede dealer, die naar de wens van haar klant alles in het werk stelt om de overweging tot aanschaf en/of onderhoud te realiseren bij haar. Klant is koning, met kwaliteit en service als leidraad.

Service
Lucy Hoogendoorn (Enkhuizen)
04/01/2016
8

Ik ben gewoon tevreden over de bejegening van de medewerkers, hun vakbekwaamheid en service gericht werken.

Service
Jetty van Klaveren (Enkhuizen)
30/12/2015
10

Prima personeel, goed werk geleverd en betrouwbaar!!!

Service
Niico Leemhuis (Hoorn)
30/12/2015
10

Het is een zeer vertrouwd adres en geeft de juiste informatie ook bij onderhoud. Als ik weer en auto zou kopen: Dit is dan mijn eerste keus.

Service
Anoniem
29/12/2015
8

Prettig en vriendelijk personeel. Ook als je je onaangekondigd met een "probleem" meldt, maken ze tijd voor je.

Service
Hans Klijnsoon (Westwoud)
28/12/2015
9

Het is een zeer goede garage,waar je goed en vertrouwd wordt behandeld.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

uitstekende garage,

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Perfecte service met duidelijke uitleg. Zeer vriendelijke receptionist en keurige leenauto.

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Goede service, klantvriendelijk personeel en snelle service. Daarnaast worden problemen netjes opgelost wanneer deze aanwezig zijn.

Service
Karla Wagner (Venhuizen )
23/12/2015
9

Voor de vriendelijkheid en de servus

Service
P.hauwert (Hoogkarspel)
23/12/2015
10

Omdat ze het goed doen

Service
Anoniem
14/12/2015
8

tevreden over de behandeling en gepleegde onderhoud

Service
Theo Bandsma (Hoogkarspel)
14/12/2015
10

zeer klantvriendelijk en attent met berichtgeving over gemaakte afspraken. Een vooraf gegeven prijsafspraak was mijnerzijds in dit geval niet nodig aangezien het ging om een wisseling van zomer- naar winterbanden, waarvan bij mij de kosten bekend zijn.

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Betrouwbaar. Doen wat ze beloven.

Service
Irène Niemeijer (Hoorn)
09/12/2015
9

Hulpvaardig, deskundigheid en de vriendelijkheid zijn voor mij de reden, waarom ik deze garage en het personeel zeer prettig vind.

Service
Ton Rijnbeek (Hoorn)
07/12/2015
8

Correcte en vriendelijke afhandeling. Kosten servicebeurt kwam overeen met de opgegeven prijs. Extra pluspunt, de auto was gewassen toen ik hem kwam ophalen.

Service
W.Evendik (Hoorn)
07/12/2015
10

altijd behulpzaam en prettige ontvangst.

Verkoop
C.H.Brandenburg (Amsterdam)
03/12/2015
9

Goede service, serieus, vriendelijk, luisteren goed

Service
A. Boekweit (Westwoud)
02/12/2015
10

ik ben heel tevreden over alle aspecten van de dealer, ook over de garage en het onderhoud van onze Toyota Yaris.
We hebben nog een vrij nieuwe auto. maar de service is uitstekend!

Service
Jos Wever (Bovenkarspel)
02/12/2015
9

prettige sfeer en goede behandeling

Service
Peter Mand (Hoorn)
02/12/2015
10

Ik kom al jaren bij deze dealer en ben zeer te spreken over de uitstekende service en het vriendelijke personeel.....!

Service
Romein (Wognum)
02/12/2015
8

Vriendelijk, accuraat en duidelijke prijzen

Service
Lex Koster (Spierdijk)
26/11/2015
10

Prima service vriendelijk personeel

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Omdat het makkelijk is om een afspraak te maken en de afspraken goed worden nagekomen en het bedrijf ziet er gelikt uit.

Service
Berthe van Engen (Wadway)
24/11/2015
10

Altijd vriendelijk; altijd goed overleg over eventuele reparaties; altijd een correcte prijsopgave en altijd binnen de afgesproken tijd klaar.
Ik ben heel tevreden.

Service
dhr. van der Honing (Hoorn)
23/11/2015
9

Goede service en betrouwbare dealer. Ben zeer tevreden.

Service
Rolf Wolting (Purmerend)
23/11/2015
9

Opgeruimd. Vriendelijk. Behulpzaam. Betere inruilprijs dan de Toyota dealer in onze woonplaats.

Service
Dhr. P.C.Hartman (Avenhorn.)
19/11/2015
8

Buitengewone professionele en vriendelijke receptie en werkplaats.

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
9

Prettige zaak met behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Fijne mensen om zaken mee te doen ,er wordt goed naar je geluisterd en netjes behandeld

Service
Dhr. T. Kok (Zwaagdijk)
16/11/2015
10

Vriendelijke en duidelijk personeel,
er kon snel een afspraak gemaakt worden

Service
Anoniem
12/11/2015
8

Prima auto , tevreden over de garage

Service
Clemens Frederiks (Wognum)
11/11/2015
10

Klantvriendelijk, zakelijk, vakkundig, prettige wachtruimte en van alle gemakken voorzien.

Service
Dhr. T. Roemer (Hoorn nh)
11/11/2015
10

Vriendelijke en betrouwbare mensen.

Service
Ruud Pino (Purmerend)
11/11/2015
10

Dit is een prima autodealer. Keurig ingerichte showroom en wachtruimte met gratis drankenautomaat voor klanten plus schone en nette werkplaats.

Service
W Bosman (Hoogwoud)
11/11/2015
9

moet je dan een 10 geven had ook gekund.

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Het personeel is klantvriendelijk en de dealer houdt zich aan gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
09/11/2015
10

Goede vriendelijke sevice

Service
Anoniem
09/11/2015
10

Auto werd van huis opgehaald en weer netjes thuis gebracht.

Service
G.F.Kunst (Spanbroek)
09/11/2015
8

Gezien de totale beoordeling is een 8 is op zijn plaats.

Service
Ton Matthesius (Zwaag)
09/11/2015
9

Betrouwbaar en aardige mensen.

Service
Jan de Beer (Schellinkhout)
04/11/2015
8

Behandeling netjes ,schone auto terug.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
9

goede ontvangst, heldere communicatie, snel reageren op een offerte verzoek, vlotte afhandeling, houden aan afspraken

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
8

Tot nog toe tevreden. Ik heb de auto nog maar 2 weken, heb dus verder nog geen ervaring met de werkwijze van de dealer

Service
Dhr. Jong (Wervershoof)
21/10/2015
10

Correcte behandeling, prima service, goede informatie werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
20/10/2015
10

Klantvriendelijk, klantgericht, deskundig,

Service
Gerard Fit (Hoorn)
16/10/2015
9

Prima service en communicatie vooraf, tijdens en na de werkzaamheden

Service
Dhr. J.R. Koelemaij (Purmerend)
14/10/2015
9

Vakkundige, betrouwbare, correcte en vriendelijke behandeling

Verkoop
Familie A.J.M. Ernst (Hoorn)
14/10/2015
10

We zijn zeer tevreden over deze dealer vanwege de vlotte manier van zakendoen! Ook het feit dat we op de hoogte werden gehouden van de stand van zaken was erg prettig. Onze auto stond als cadeau ingepakt wat wij erg leuk vonden.

Verkoop
Anita Wind (Blokker)
12/10/2015
10

Deze dealer krijgt van ons een dikke 10 omdat je altijd vriendelijk, goed en vooral deskundig wordt geholpen. Dit is nog een autodealer die met je meedenkt en de aflevering van de nieuwe auto tot een feestje maakt.

Service
Dhr. Th.p.Sweep (Zwaag)
30/09/2015
10

Er was een kleine reparatie nodig aan onze auto. Omdat de auto voor een jaarlijkse servicebeurt naar de garage moest, is deze reparatie gelijk uitgevoerd. Hiervoor werden GEEN kosten in rekening gebracht.
Ook bij het plaatsen van een cruise-control in onze auto hebben goede voorlichting betreffende het gebruik gehad.

Verkoop
Hans Krieger (Purmerend )
30/09/2015
9

Zeer prettig behandeld bij verkoop. Geen fratsen maar duidelijke info. De aflevering was een feestje.

Service
mw A. Libgott (Zwaag)
30/09/2015
10

Mensen zijn altijd vriendelijk. Ook onnozele vragen mijnerzijds worden serieus beantwoord. Bedrijf ziet er altijd piekfijn uit, niet alleen de showroom ook de werkplaats en het buitenterrein.

Verkoop
Anoniem
17/09/2015
10

Zeer prettige communicatie en duidelijke informatie over de te kopen auto. Niet opdringerig maar voldoende ruimte gegeven om een eigen weloverwogen beslissing te nemen. Zeer behulpzaam bij het beantwoorden van vragen. Zelfs op vrije dagen van de verkopen werd snel gereageerd op mijn vragen.

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Prima service. Nette prijsopgave vooraf.

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Uitstekende garage.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

- Klantvriendelijk
- Frequent contact
- Deskundig
- Flexibel

Verkoop
Dhr. H.Sentis (Blokker)
11/09/2015
10

klantvriendelijk/klantgericht

Service
Aad Dingjan (Enkhuizen)
27/08/2015
9

Goede en vriendelijke service

Service
Anoniem
27/08/2015
10

Prima dealer, kundige en vriendelijke medewerkers.

Service
J.M.Botman (geen familie) (Hoorn)
27/08/2015
10

Korrekte, vakkundige medewerkers, snel geholpen

Service
Rob van Gaveren (Oostzaan)
27/08/2015
10

zeer professionele garage met vriendelijke mensen

Service
Anoniem
26/08/2015
9

Ik heb slechts een ervaring, waarbij afspraken zijn gemaakt, die te maken hadden met een verborgen defect. De oplossing is volledig bevredigend uitgevoerd.

Service
Hans de Groot (Hoorn)
26/08/2015
10

Goed bedrijf. Leuk personeel aan de balie. Koffie staat altijd klaar. Leuk gesprek met de verkoper van mijn auto. Kortom: ik voel mij daar wel thuis. Heb ook niet de indruk dat er overbodige zaken in rekening worden gebracht. Tot nu toe geldt voor mij: een eerlijk en transparant bedrijf.

Service
Ron van Meijer (Zwaag)
26/08/2015
10

Uiterst tevreden over de auto en de service van dit bedrijf.

Service
P.e.m. Van Westing (Bovenkarsel)
24/08/2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben, en alles volgens afspraak verloopt.

Service
Anoniem
17/08/2015
8

vanaf de werkplaats had een extra service wel gewaardeed geworden. u moet hierbij denken aan een gratis wasbeurt of in ieder geval het schoonmaken van de ramen.

Service
Henk Gerber (Spanbroek)
17/08/2015
9

Niemand is perfect maar Botman zit er tegenaan.

Service
J.P.Harlaar (Enkhuizen)
17/08/2015
10

Wij hebben alleen maar positieve ervaringen.

Service
Simon Knol (Blokker)
17/08/2015
9

Vriendelijk, beleefd, hartelijke ontvangst en uitstekende service.

Service
Anoniem
11/08/2015
10

Klantvriendelijk, hele goede service. Beide auto's hebben wij hier in het onderhoud en als er ook iets is dan denken ze graag en correct mee en kunnen we snel terecht om het euvel te verhelpen! Dus op alle fronten een 10 waard!!!

Verkoop
Glenn Coert (Hoorn)
06/08/2015
10

Klantvriendelijk en servicegerichte receptie, verkoper en werkplaats. Komt afspraken na. Showroom is mooi en schoon. Prettige (werk)plek om op je auto te wachten. Verkoper weet veel van de auto en handelt proactief.

Service
Peter Vegter (Hoorn)
05/08/2015
9

Het is een fijne dealer met betrokken personeel en waar de klant nog voorop staat.

Service
Anoniem
29/07/2015
7

vriendelijk en snel

Service
Mw. Wendelgelst (Bovenkarspel )
29/07/2015
10

Ik voel me gehoord en welkom. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer je er op kunt wachten. De wachttijd is, in mijn geval, kort. Er is een gezellige koffiehoek waar ik vrijwel altijd leuke gesprekken met mensen heb. En, naar mijn beoordeling, zijn Toyota-rijders tevreden rijders.

Service
p.j.Klous (Opmeer)
29/07/2015
9

al 15 jaar vertrouwd met tekst en uitleg en motivatie.

Service
G, Hogeboom (Hoorn)
16/07/2015
9

word vriendelijke en vakkundig behandeld

Service
Mevr. de Hart (Bovenkarspel)
16/07/2015
10

Fijn personeel, duidelijke uitleg, luisteren naar je wens en geven prima advies. Kortom.. perfect!

Service
Martin Menger (Hoogkarspel)
15/07/2015
9

Vlekkeloze service, prima onderhoud en een product waarover ik zeer tevreden ben!

Verkoop
Peter Vegter (Hoorn)
15/07/2015
9

Zeer prettige dealer met oog voor de klant. Zeer service gericht en prettig in de omgang.

Service
Dhr. R.H. van Meer (Bovenkarspel)
13/07/2015
10

Omdat ik hier al 35 jaar kom en dit nog steeds met plezier doe.

Service
H.Sentis (Blo k)
09/07/2015
10

vriendelijk, behulpzaam, goede service

Service
A.de Jager (Bovenkarspel)
08/07/2015
8

Goed en duidelijk uitleg en vriendelijk

Service
Anoniem
08/07/2015
10

8 maanden geleden occasion avensis gekocht. Met grote beurt 120.000km zijn remschijven en blokken voorzijde kosteloos vervangen! Auto was tevens keurig gewassen en van binnen schoongemaakt.

Service
Dhr. R. EIjling (Hoorn)
08/07/2015
9

Goed advies betrouwbaar

Service
M. de Haan (Venhuizen)
08/07/2015
8

Botman is een prettige en vakkundige dealer/garage.

Service
A.J. Out (Hoorn)
24/06/2015
10

Elk jaar een Verjaardagskaart voor de Aygo, zo leuk! Ontvangst met heerlijke koffie of thee. Een actuele leestafel. En complimenten aan het team van deskundigen, ik kan nu weer gerust rijden. Wat ik heel leuk vond is dat één van de medewerkers mij herkende en spontaan een praatje begon. Kortom: het voelt als een veilig en vertrouwd adres waar ik graag weer terug kom.

Service
dhr. S. E.M.van Goor (Hoorn.)
24/06/2015
10

De service is goed en duidelijk. Uitleg was zeer goed en vakkundig.

Service
Edwin Dekker (Bovenkarspel)
24/06/2015
9

Klantvriendelijk staat voorop. Nuchtere en heldere communicatie. Oplossingsgericht.

Service
ruud willemse (hoorn)
24/06/2015
8

er is prettig contact en een flexibele opstelling

Service
Anoniem
22/06/2015
8

Prima service en goed overleg bij servicebeurten

Verkoop
Anoniem
22/06/2015
10

Klant vriendelijk, kennis van zaken, nakomen afspraken, feestelijke aflevering

Service
Cobus Herders (Nibbixwoud)
18/06/2015
9

omdat ik over alles heel tevreden ben.

Service
Conny Ligthert (Hoorn)
18/06/2015
8

Tevreden met service en de auto zelf

Verkoop
Dennis (Hoorn)
18/06/2015
9

Er wordt goed geluisterd naar de wensen en de ervaringen, waarna een goed en passend aanbod wordt gedaan. De verkoper staat voor al je vragen altijd klaar. De after-sales is ook een prettige ervaring.

Service
C.H.v.d.Duijn schouten (Hoorn)
17/06/2015
10

De dealer is uitermate correct en alle medewerkers die wij gesproken hebben zijn vriendelijk en kundig.

Verkoop
DHR. N.P.A. MEILINK (WERVERSHOOF.)
17/06/2015
9

Goede Dealer, betrouwbare mensen, correcte en betrouwbare wijze van zaken doen en hun beloftes nakomend.
Kortom géén onfrisse verrassingen en alles volgens afspraak en verwachting.

Service
Ingrid Wilders (Enkhuizen)
17/06/2015
9

Ik ben uiterst tevreden over de service en kwaliteit

Service
T Bos (Blokker)
17/06/2015
8

goede service , vriendelijk,bereid om snel te helpen.

Service
W. de Haas (Hoorn)
17/06/2015
9

betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
W.J.G.Geelen (Zwaag)
17/06/2015
8

Nooit klachten gehad.

Verkoop
Ans Telling (Hoorn)
04/06/2015
10

stralende lach goede behandeling ik ben zelf onhandig in geheugen dus kan dit wat anders zijn dan vorige toelichting

Service
Hans honing (Hoorn)
03/06/2015
7

Komt afspraak na

Service
M. Prins (Hoorn)
03/06/2015
9

Goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

Service
Pim de Blaey (Ursem)
03/06/2015
9

wordt altijd goed en correct geholpen

Service
Thomas Lont (Andijk)
03/06/2015
10

Ten eerste is er de goede service, de afhandeling en coulance waarmee de klant behandeld wordt en deze staat voorop. De mensen van de werkplaats geven gedegen en goede voorlichting over de uit te voeren reparaties. En in het bijzonder mag genoemd worden de coulance waarmee de klant geholpen wordt. Zo werd bij mijn Toyota Aygo zelfs een bedrag in mindering gebracht voor de grote servicebeurt omdat de auto maar weinig kilometers had gelopen. en het batterijtje in mijn contactsleutel werd vervangen. (daar denk je als klant niet zo gauw aan). En natuurlijk de heerlijke koffie die gratis geserveerd werd tijdens het wachten. Chapeau.

Verkoop
Saskia de Rooij (Berkhout)
27/05/2015
10

Prima dealer, correcte afhandeling van zaken, prettig in de omgang

Service
Annelies Duin- Dekker (Grootebroek)
21/05/2015
10

Zeer vriendelijk en klantgericht, je weet altijd waar je aan toe bent. Ze zijn niet alleen bij de balie vriendelijk, maar door het hele bedrijf heen, al het personeel. We kunnen ze alleen maar een dikke pluim geven.

Service
Anoniem
20/05/2015
8

Goede service, prettige bejegening. Bij aankoop van auto wel erg harde onderhandeling.

Service
Hans Louwrier (Opmeer)
20/05/2015
10

Prima service, aardig en deskundig personeel

Service
T. Blank (Purmerend)
20/05/2015
9

Eerlijke dealer die op alle gebieden meedenkt en niet voor duurste oplossing kiest

Service
Anoniem
13/05/2015
7

best goed

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Prettig en perssonlijk geholpen,tijdens wachttijd is er drinken aanwezig en leesmateriaal

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Goed geholpen en werd verrast door de lage factuur

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Prima service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Uitstekende service, aardig en correct personeel.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

De ontvangst is altijd prima en persoonlijk; afspraken worden nagekomen.
Service is prima!
De prijzen van occasions zijn wat fors.
Hopelijk is dat zo om het goede personeel te kunnen behouden :-)

Service
Fred Oud (Enkhuizen)
13/05/2015
8

goede service

Service
Hendrik Jan van LIJNEN NOOMEN (1601 PT ENKHUIZEN )
13/05/2015
8

Toch een prACHTig cijfer!

Service
J. Stpel (Abbekerk)
13/05/2015
9

Omdat er altijd een goede service en een vriendelijk gezicht is. De ruimte om te wachten is perfect, met een kopje koffie en als de auto klaar is uitleg over de gedane arbeid.

Service
Jan van Oostveen (Hoorn)
13/05/2015
9

Omdat ik weet dat ik correct en vriendelijk wordt behandeld

Service
J.Bartels (Schermerhorn)
13/05/2015
10

Omdat ik altijd keurig wordt geholpen

Service
Anoniem
06/05/2015
10

Prettig en perssonlijk geholpen,tijdens wachttijd is er drinken aanwezig en leesmateriaal

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Prima service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Duidelijk, vriendelijke en goede ervaringen in het verleden.

Service
Ava Libgott (Zwaag)
29/04/2015
10

Prettige mensen. Houden rekening met wensen van de klant.
Houden zich aan afspraken.
Ook 'domme' vragen worden netjes beantwoord door de medewerkers.

Service
Gerrit vd Honing (Hoorn)
29/04/2015
9

Goede service en advies. Betrouwbaar en komt afspraken na.

Service
Ron van Oijen (Zwaag)
29/04/2015
10

Deze dealer is zeer klantvriendelijk en geeft goede service.

Service
Waalberg. Ferrie .S (Amsterdam)
29/04/2015
9

Van uit Amsterdam ben ik bereid om naar Zwaag te rijden.
De reden is voor mij duidelijk vertrouwen.

Service
Anoniem
09/04/2015
9

Je wordt goed en vriendelijk geholpen. Auto was helemaal schoongemaakt na kleine onderhoudsbeurt.

Service
Dhr. Frans Apeldoorn (Hoorn)
09/04/2015
8

Een 8 is een goede beoordeling

Verkoop
Beyer (Zaandam)
02/04/2015
8

Service bijaankoop en goede inruilprijs

Service
Keizer (de goorn)
02/04/2015
9

Er wordt duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren en vaak gaat het nog iets sneller dan ze aangeven dus perfect.

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Ik kan geen aanmerkingen bedenken

Verkoop
Anoniem
30/03/2015
8

Zie vorige vragen

Service
gc kwantes (Alkmaar )
25/03/2015
9

De service is uitstekend en wordt ondersteund door een fijne wachtruimte waar thee en koffie wordt aangeboden. ik weet waar ik aan toe ben.

Service
Ton Pelt (Blokker)
25/03/2015
8

Prettige dealer met een professionele uitstraling.

Service
Ben Reitsma (Hoorn)
18/03/2015
8

Betrouwbare dealer, goeie voorlichting en reparaties worden b.v. eerst even doorgesproken ook per telefoon.

Verkoop
Tom Dam (De Goorn)
16/03/2015
9

Het blijft telkens een moeilijke beslissing: een nieuwe auto of een gebruikte. Nieuw, welk type dan; gewoon benzine of misschien modern hybride. Op alle vragen kreeg ik steeds een afdoende antwoord. Ik voelde me niet gedwongen tot een bepaalde keuze. Ook de financiele kant van de aankoop werd voorzien van de voor mij juiste en begrijpelijke adviezen. De verkoper overtuigde me zelfs om van mijn oude verzekeraar over te stappen naar Toyota. Ik had natuurlijk wel de verschillende tarieven op Internet met elkaar vergeleken. Het geheel van koop-beslissing tot aflevering is perfect verlopen; alles verliep in een vertrouwenwekkende sfeer. Ook de receptie en administratie speelden daarin een positieve rol.

Service
Dhr W.D.Collette (Grootebroek)
12/03/2015
10

Altijd een goede ontvangst, iedereen in de receptie neemt alle tijd voor een gesprek.

Service
Dhr W.D.Collette (Grootebroek)
12/03/2015
10

Altijd een goede ontvangst, iedereen in de receptie neemt alle tijd voor een gesprek.

Verkoop
Jos Smak (Medemblik)
12/03/2015
10

Normale, niet opdringende afhandeling.

Verkoop
Jos Smak (Medemblik)
12/03/2015
10

Normale, niet opdringende afhandeling.

Service
Anoniem
04/03/2015
8

Klant gericht, goede service en nonsens

Service
Anoniem
04/03/2015
9

Klantvriendelijk, goede en duidelijke service!!

Service
Lucy Hoogendoorn (Enkhuizen )
04/03/2015
8

Prettige sfeer. Vakbekwaam personeel.

Verkoop
Neefjes (Wervershoof)
04/03/2015
10

netjes, vriendelijk, correct

Verkoop
Anoniem
02/03/2015
8

Vriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam, goede service, goede kwaliteit

Service
Anoniem
25/02/2015
9

Betrouwbaar, klantgericht, servicegericht, netjes

Service
jg kluft (berkhout)
25/02/2015
5

hoop dat wat garantie is ook garantie is

Service
Anoniem
18/02/2015
8

Correcte bejegening en deskundigheid

Service
Anoniem
18/02/2015
8

Alles netjes gedaan, goed gecommuniceerd. Bij aflevering zelfs de auto gewassen terug

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Perfecte personeelsleden die alles weten hoe een probleempje moet worden opgelost. Als je moet wachten op een onderhoudsbeurt kun je wachten in de garage bij de mooie nieuwe auto's voor je neus met een kopje koffie en een krantje.

Service
mevr. de Hart-Schuitemaker (Osseweid 35 Venhuizen 1606 ND)
18/02/2015
9

Alles klopte perfect. De nota, de wachttijd, koffie en wifi. Allemaal dingen die prettig waren voor mij.

Service
Anoniem
11/02/2015
9

uitstekende service en zeer vakbekwame monteurs

Service
Anoniem
11/02/2015
10

Uitstekende service. Voeren geen werkzaamheden uit die niet uitgevoerd behoeven te worden. Bij onverwachte werkzaamheden wordt eerst overleg gevoerd over kosten en beste wijze van uitvoeren. Zeer klantgerichte behandeling.

Service
H.W.P. van Beusichem (Berkhout)
11/02/2015
8

Doorgaans waardeer ik niet hoger als een acht.
Verbeterpunten????? Ik zou ze niet kunnen bedenken.
Tevreden over de service? Ja, zeer tevreden.

Service
W.m. Visser-hansen (Enkhuizen)
11/02/2015
10

Ben tevreden m.b.t. De werkzaamheden, uitleg, beoordeling duidelijk naar de klant toe en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Service
Anoniem
04/02/2015
10

Zeer klantvriendelijk benaderd, dachten uitstekend mee met mij als klant!

Service
Dhr. T. Laagland (Hoorn)
04/02/2015
9

Word altijd op prettige wijze welkom geheten, de koffie staat altijd klaar, en werkzaamheden zowel onder garantie als werkzaamheden die gefactureerd worden tot nu toe naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ofschoon het bedrijf ver buiten de stad Hoorn ligt, is er vaak een fiets of E-Bike beschikbaar, of ik word naar/en van huis gebracht/gehaald.
Voor kleine reparaties is wachten in de goed geoutilleerde showroom ook geen straf.
Dit is gewoon een aanrader.

Service
Anoniem
29/01/2015
9

Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel, mooie schone showroom.

Service
Anoniem
27/01/2015
9

je word er goed behandeld , en een goede servies

Verkoop
Piet hauwert (Hoogkarspel)
26/01/2015
9

Vriendelijk kundig en alert

Verkoop
Tiny Kraakman (Hoogkarspel)
26/01/2015
8

Omdat ze een goede service verlenen en je altijd vriendelijk word behandeld

Service
J J Wijhenke (Nibbixwoud)
07/01/2015
9

Vaktechnisch en een correcte behandeling. Behulpzaam.Een schone showroom en werkplaats.

Service
Anoniem
29/12/2014
8

ik had ook een 10 kunnen geven . ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
29/12/2014
10

Nette, keurige mensen met dito garage.
Zij hebben mijn vertrouwen.

Service
Ton rijnbeek (Hoorn)
29/12/2014
8

Vriendelijk en behulpzaam en tot nu toe geen problemen gehad.

Service
Anoniem
24/12/2014
9

Goede service. Goed overleg over reparaties. Vriendelijk personeel.

Service
C. de Vries (Stedebroec)
24/12/2014
10

Uiterst tevreden over de service! Deze gaat verder dan alleen het noodzakelijke onderhoud. Zoals bijvoorbeeld het reinigen van de lak nadat mijn auto noodgedwongen enkele maanden onder een boom geparkeerd stond waardoor hij onder de roetdauw zat dat ik zelf niet kon verwijderen. Daarbij is het hele interieur kosteloos schoongemaakt waardoor de auto weer als nieuw oogt.
Het schadeherstel aan mijn achterbumper is vlekkeloos en ook nog eens kosteloos uitgevoerd.
Bovendien word ik altijd uiterst vriendelijk bejegend.

Service
Gerard Fit (Hoorn)
24/12/2014
9

Prima en vriendelijke service en altijd gastvrij. Altijd een snelle en correcte uitvoering van de werkzaamheden

Service
Jacques de Jong (Hoorn)
24/12/2014
10

Omdat ik uiterst tevreden ben bij dit bedrijf, altijd correct geholpen, klantvriendelijk wordt behandeld. Need I say more?

Service
J.W. Schol (dhr.) (Berkhout)
24/12/2014
9

Voor een tien moet je bij mij wel heel erg je best doen, dat krijg je bij niet zo snel. Maar ze zitten er dicht bij.

Verkoop
Anoniem
23/12/2014
9

Fijne ontvangst, bereid te helpen maar niet opdringerig.

Service
Anoniem
03/12/2014
8

goed werk geleverd

Service
Kees Fraza (Anna Paulowna)
02/12/2014
9

De klant wordt hier nog als klant behandeld. Goede ontvangst en afhandeling van de afspraak. Tussentijds een update van wat er gedaan wordt, zodat er geen verrassingen zijn bij het afhalen van de auto.

Service
Maurice (Zuid-Scharwoude)
01/12/2014
10

Perfecte service. Klantgericht. Nette mensen, net bedrijf. Alles straalt klantvriendelijkheid en klasse uit.

Verkoop
Ruud Pino (Purmerend)
12/11/2014
10

Ruime showroom en werkplaats. Deskundig personeel. Goede inruilprijs gekregen.

Service
L.Roest (Hoorn)
27/10/2014
8

ik vind een 8 een uitstekend cijfer

Service
Anoniem
22/10/2014
8

Goede inlichting over de werkzaamheden /onderhoud van de auto.
Prettig geholpen. Prijs /kwaliteit goed/

Service
Anoniem
22/10/2014
9

we zijn tevreden

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
9

het is goed zo

Service
Anoniem
21/10/2014
10

alles prima in orde, nette behandeling.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

goede service, vriendelijke behandeling, m.a.w. niets te klagen.

Service
Anoniem
20/10/2014
9

Klantvriendelijk, vakkundig en behulpzaam.

Service
Anoniem
20/10/2014
9

Ontvangst is keurig, persoonlijk, prijsopgave vooraf is duidelijk en bij overschrijding van de kosten wordt je gebeld met een advies en de keuze dit wel of niet uit te laten voeren.

Service
Linda de Boer (Hauwert)
20/10/2014
9

Vriendelijk, deskundig personeel, afspraken worden nagekomen, altijd tijd bij een urgent probleem, een (elektrische) fiets te leen,

Service
Mevr.Scholten
20/10/2014
10

omdat ik helemaal geen klacht heb.
En het is een heerlijk wagentje.

Service
Anoniem
16/10/2014
9

Vriendelijk, betrokken en deskundig

Service
E.Jansson (Hoorn)
16/10/2014
10

Wij zijn gewoon zeer perfect bejegend en alles loopt gewoon goed ook het aanmelden via de website voor een onderhouds beurt met vervangend vervoer .

Service
Anoniem
15/10/2014
9

Servicegericht vriendelijk en adequaat

Verkoop
Dhr. R. Eijling (Hoorn)
14/10/2014
9

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig

Service
Anoniem
09/10/2014
10

prima werkplaats

Service
Jan Saarloos (Grootebroek)
09/10/2014
8

inlichtingen voordat bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd, nette afhandeling achteraf

Service
Mer. J.Mulder-Klein (Blokker)
09/10/2014
7

Ik vind het goed zo. Ben vriendelijk en behulpzaam geholpen en ik geef niet van die hoge cijfers.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Klantvriendelijk, vakkundig personeel, betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Service
Anoniem
08/10/2014
8

Probleem is nu correct opgepakt.

Service
C. Vos (Ok)
08/10/2014
9

vriendelijkheid, uitstraling, en uitleg.

Service
Jan de Beer (Schellinkhout)
08/10/2014
9

Altijd prima ontvangen en goede uitleg wat er moet gebeuren.

Service
Patty Lippits (Wognum)
03/10/2014
10

Perfecte service, klantvriendelijkheid en kwaliteit!

Service
Anoniem
02/10/2014
9

Goede service, heldere communicatie, oog voor de klant

Service
Hans de Groot (Hoorn (N-H))
01/10/2014
9

Algehele indruk zeer goed. Nette ontvangst. Duidelijke uitleg. Koffie staat klaar. Na 2 jaar en 15.000 km. moest de motor uit elkaar i.v.m. onvoldoende verbranding. Garantie. Het lijkt mij zomaar dat een minder goed bedrijf hier minder werk van maakt. Dit geeft vertrouwen naar de toekomst hoewel het geschetste probleem Toyota onwaardig is, lijkt mij. Al met al: Botman is een goed bedrijf.

Service
Keizer (de goorn)
01/10/2014
8

Goede ervaring en goede service

Service
Lex Koster (Spierdijk)
30/09/2014
9

Vertrouwde mensen met een zeer vriendelijke benadering, klasse!

Service
Anoniem
29/09/2014
8

vriendelijk en snel geholpen

Service
ingrid brandenburg (amsterdam)
29/09/2014
9

altijd vriendelijk je kan altijd van alles vragen en het wordt geregeld gewoon prima

Service
Anoniem
25/09/2014
9

Omdat alles altijd goed en correct word afgehandeld.

Service
Anoniem
24/09/2014
8

omdat ik tevreden ben over de behandeling, vriendelijk naar de klant.

Service
Anoniem
24/09/2014
7

Betrouwbaar

Service
M. Jacobs (Hoorn)
24/09/2014
8

Goed geholpen. Goede service overall. Een 8 is heel hoog naar mijn mening. Om hoger te scoren moet je iets heel uitzonderlijks doen.

Verkoop
E.L.Hannema (Blokker)
23/09/2014
10

Alles was en is heel goed geregeld bij mijn dealer.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Er wordt correct gewerkt

Service
Anoniem
19/09/2014
9

omdat ik vriendelijk en behulpzaam te woord word gestaan

Verkoop
Barry (amsterdam)
19/09/2014
9

goede service

Service
Dennis Amelo (Hoorn)
19/09/2014
10

Vriendelijke medewerkers met open houding, zeer goede service, transparant over kosten, kwaliteit van geleverde dienst is erg goed.

Service
Richard Valentin (Utrecht)
19/09/2014
9

klant gericht

Service
Th.Bot (Hem)
19/09/2014
8

goede uitleg van de werkzaamheden en altijd vriendelijk

Service
Tom Selbach (Hoorn nh)
19/09/2014
8

Goede behandeling,geen gezeur

Service
P.Neuvel (Hoogkarspel)
11/09/2014
8

tevreden over service en communicatie.

Verkoop
Anoniem
10/09/2014
10

Prima dealer die zich aan alle afspraken houdt!!

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Duidelijk, vriendelijk en vlotte afhandeling

Service
Blomsma (Wognum)
09/09/2014
8

Oke, maar iverleggen over batterij die niet vervangen ging worden, batterij werd toch op de rekening gezet

Verkoop
jaap wisman (hoorn)
09/09/2014
8

ik ben altijd vriedelijk en goed behandeld.

Service
Paul Holthuijsen (Bovenkarspel )
09/09/2014
9

Echt hele goede service en oplossingsgericht bezig. De monteur doet alles in goed overleg.
En de receptioniste loste een probleem zeer adequaat en snel op

Service
Jacques van Westen (Volendam)
08/09/2014
10

Een super dealer! !

Service
Anoniem
04/09/2014
9

Uitstekende service waarbij klant het gevoel krijgt dat het maximale wordt gepresteerd.

Service
Anoniem
03/09/2014
9

Nette en snelle service. De kosten werden duidelijk van tevoren gespecificeerd.

Service
Sjirk de Vries (Enkhuizen)
03/09/2014
9

Personeel is adequaat en vriendelijk.

Service
Gré Boogaard (Enkhuizen)
26/08/2014
10

Terzake kundig, professioneel, vriendelijk, gezellige wachtruimte met koffie, thee en krant, goed uitgevoerde werkzaamheden. Van tevoren aangekondigde extra werkzaamheden. Vervangend vervoer aangeboden

Service
Anoniem
20/08/2014
8

Alles klopt.

Verkoop
Anoniem
20/08/2014
10

Klantvriendelijk. Aandacht voor de klant, die niet gemaakt over komt. Ik voel me altijd welkom als ik binnenkom. Men kent mij al heel wat jaren en dat is te merken aan de positieve reacties.

Service
W.J.L. van den Berg (Ouderkerk aan de Amstel)
19/08/2014
9

Gericht onderhoud, klantvriendelijk, open en eerlijk onderhandelen bij vervangen. Na (voorheen) Louwman-Amsterdam een verademing!. Daar rijd ik graag een stukje verder voor!.

Service
J. F. van Polen (Hoorn)
14/08/2014
9

De persoonlijke behandeling door het personeel stel ik zeer op prijs.

Verkoop
M.Tinneveld (Zwaag)
14/08/2014
9

mijn eerdere ervaringen met deze dealer zijn uitstekend als iki voor een service beurt de auto inlever, ik met een klein mankement (piepende remmen) langskom werd dit uitgebreid en zonder kosten onderzocht. Receptie, klant vriendelijk chef werkplaats zeer klant vriendelijk

Service
Anoniem
06/08/2014
8

Kan altijd terecht voor het verhelpen van kleine probleempjes en wordt dan vrijwel altijd direct geholpen.
Het bedrijf ziet er netjes uit. Personeel loopt er ook netjes bij voor zover mogelijk in de garage zelf.

Verkoop
Anoniem
06/08/2014
8

al jaren tevreden klant

Service
Anoniem
04/08/2014
9

Goede service nette afwikkeling

Service
Anoniem
30/07/2014
9

Goede en snelle service.
Vooraf informatie over de reparatie, kosten en evt. vervanging van onderdelen.
Het gebruik kunnen maken van een leenauto zonder bijbetalen of leenfiets.
Het bedrijf en personeel ziet er verzorgd uit.

Service
Anoniem
30/07/2014
8

Ik naar mijn gevoel goed geholpen.

Service
p. freijser (enkhuizen)
30/07/2014
9

tevreden

Verkoop
Anoniem
29/07/2014
9

Vriendelijk, geduldig, deskundig, sympathiek, afspraak = afspraak oprecht (niet uit op snelle winst) netjes, etc. etc. Top!

Service
Anoniem
25/07/2014
10

goed werk, goede service, aandacht voor de klant.

Service
marten wardenburg (zwaag)
22/07/2014
10

service, sfeer, klantvriendelijkheid

Verkoop
Anoniem
21/07/2014
8

Prima eerste indruk. Tot op heden verder weinig ervaring opgedaan.

Service
Anoniem
21/07/2014
9

Geen wachttijd

Service
Mw. E. Lemmens (Hoorn)
21/07/2014
8

vriendelijk, correct en betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
17/07/2014
9

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, geduldig, bijna perfect.
Enige 'min' puntjes:
- Ik had het prettiger gevonden als ik eerder wist wanneer de auto geleverd zou worden
- Men heeft me nog steeds niet kunnen vertellen of DAB+ beschikbaar is voor de auto die we gekocht hebben.
Maar dat is in de marge.

Service
Mevr van Westing (Bovenkarspel)
16/07/2014
9

Ben heel tevreden alles zit er schoon en verzorgd uit.

Service
R.H. van Meer (Bovenkarspel)
16/07/2014
10

De goede en prettige afhandeling van alles.

Service
Anoniem
10/07/2014
10

goede auto, prima service

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Keurige ontvangst en ruime showroom

Service
Anoniem
09/07/2014
10

goed en vriendelijk

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Rust, doeltreffend, klantvriendelijk en transparant

Service
V. Reus (Hoogkarspel)
09/07/2014
9

Uitstraling en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
08/07/2014
7

Wordt goed en snel geholpen. De uiterlijke tijd dat ik mijn auto weer kan ophalen is 17:30. Dat is vaak te vroeg i.v.m. de eindtijd van mijn werk en de reistijd naar de garage. Het kost me elke keer verloftijd bij mijn werkgever. De mogelijkheid zou moeten bestaan om tot b.v. 19.00 uur je auto op te halen. Veel andere bedrijven zijn vaak tot 21:00 uur open (bouwmarkten, supermarkten).

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Klantgerichtheid, klantvriendelijk en openheid.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
7

De garage zag er keurig uit.

Service
G.G. Dolfing (Avenhorn)
08/07/2014
8

Betrouwbaarheid auto en gemaakte afspraken.

Service
Henk Schutter (Berkhout)
08/07/2014
10

ik word altijd correct behandeld,de service is erg goed, ben zeer tevreden!

Service
Marion de Haan (Venhuizen.)
08/07/2014